Maldonado: Imam više pouzdanja u E23

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Maldonado: Imam više pouzdanja u E23

Luka Maloić

Pastor Maldonado, Lotus

Pastor Maldonado postavio je najbrže vrijeme za Lotus trećeg dana testiranja u Barceloni. Nakon što je ekipa odradila svojevrstan test pouzdanosti, Maldonado je izjavio kako se osjeća mnogo sigurnije u novom bolidu. Venecuelanac je postavio najbrže vrijeme na super mekanoj komponenti guma. Lotus je jako zadovoljan s performansama novog bolida, pozitivni rezultati su došli do izražaja nakon promjene dobavljača motora. Mercedes se pokazao boljim rješenjem od Renaulta.

“Postigli smo mnogo danas, sjajno je kompletirati toliko krugova i na kraju dana biti najbrži auto. Definitivno se osjećam bolje u E23. Učimo mnogo o njemu sa svakim krugom kojeg odvozimo. Postigli smo veliki napredak i to je pozitivno, no čeka nas još puno posla”, izjavio je Maldonado.

Trkači direktor Alain Permane se nadovezao:

“Ovo je bio vrlo produktivan dan za nas. Testirali smo i kontrolirali mnoge aspekte, uključujući aerodinamiku i procjene vezane uz gume te ključne performanse motora. Naš rad na aerodinamici je izuzetno produktivan i pokazuje dobru korelaciju s podacima iz zračnog tunela.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj