Ricciardo: Uzet ćemo motor koji budemo mogli

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 7 komentara

Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo

Vrijeme teče, a ekipa Red Bulla je i dalje u neizvjesnosti po pitanju motora za sljedeću sezonu. Nakon što su izblatili Renault do granica neukusa, momčad pozicionirana u Milton Keynesu traži bilo kakvog dobavljača motora. Čak su zatražili i Hondu, koja je u većima problemima nego Renault. Red Bullu bi odlazak iz Formule 1 bio prilično skup, stoga traže bilo koga da im prodaju motore za korištenje. To je svojom izjavom potvrdio i Daniel Ricciardo.

“Uzet ćemo motor koji god budemo mogli”, izjavio je Austrlac za Autosport. “jedino što će nas izbaciti iz Formule 1 je ako nam nitko ne bude htio prodati motor. Vjerujem da ćemo sljedeće godine biti na gridu, cijela momčad ima nevjerojatnu želju za tim.”

Od 2009. do danas, ovo je najgora sezona austrijske momčadi. Osvojili su tri postolja i trenutno su četvrti u poretku konstruktora, 70 bodova iza Williamsa. 2009. i 2014. su završili drugi, dok su od 2010. do 2013. pokupili četiri konstruktorske titule.


Odgovor

7 komentara

  1. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Traže bilo koga????? Merc i Ferrari su rekli da im nedaju, od Renaulta samo bjeze, znaci ostala je Honda, kojoj je Ron zabranio! Znaci od 4 moguce opcije, njima su prekrizene sve 4. Ne razumijem koga onda oni to tocno traze!! :/


    0
    0

    0
    • Pirelli Hard
      Monty Prikaži

      Na tvojem mjestu nebi za njih previše brinuo,ako ništa drugo,isposlovat će si 2,2 litarski turbo i svi zadovoljni jer bi gubitak 4 bolida i za ostatak društva na gridu bilo previše a sasvim dobar uvod u promjene o kojima se naveliko govori.


      0
      0

      0
      • Maurizio Arrivabene
        Kuštelaar Prikaži

        sumnjam bas da ce si za iducu sezonu isposlovat nekaj novo…mogu si samo isposlovat neciji proslogodisnji motor, nista vise


        0
        0

        0
      • cezar Donator Prikaži

        Pa i da dobiju taj 2,2 l motor to ce da bude neko sranje zesce a ne verujem da ce da dobiju .Pa zar mislis da ce svi ostali da bacaju pare na unapredjenje postojecih a oni da dobiju 2,2l i time da ih pobedjuju od toga nema nista.


        0
        0

        0
      • Sebastian Vettel
        senja Prikaži

        Taj 2,2 je neko riješenje za budućnost. Ako i bude uveden, neće jošp za par godina.
        A u zadnje vrijeme se spominje sve izglednija opcija, Renaultov motor kao podloga za njihov vlastiti, na kojem bi radio Mario Illen. Ali već bi za sljedeću godinu malo od Renaulta tu ostalo. Svi električni dijelovi bi bili njihovi. A Illen bi i na samom motoru dosta toga promjenio u odnosu na Renault.


        0
        0

        0
  2. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    renault-ilmor, kraj priče.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.