Nurburgring u pregovorima za povratak u kalendar 2017.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nurburgring u pregovorima za povratak u kalendar 2017.

Marko Rakić

Nurburgring 2013.

Čelnici staze Nurburgring započeli su razgovore s Bernijem Ecclestoneom o povratku staze u kalendar Formule 1. Podsjetimo, od 2008. do 2014., Nurburgring i Hockenheim su se izmjenjivali za VN Njemačke, no kada je došao red na Nurburgring za ovu godinu, vodstvo je zakazalo (uz manjak novca) te utrka nije održana. Sada glavni ljudi staze pokušavaju dogovoriti VN Njemačke na Nurburgringu za 2017. godinu, jer će sljedeće godine biti na Hockenheimu.

“Nadamo se da će Formula 1 biti ponovno na Nurburgringu 2017. Trenutno smo u konkretnim razgovorima s Bernijem Ecclestoneom.”

“Imali smo dugu raspravu o Formuli 1 za ovu godinu. Bili smo vrlo predani u tome da održimo utrku i žao mi je što do toga nije došlo, ali nismo smjeli ulaziti u takav rizik. Umjesto Formule 1, imali smo WEC utrku. To je bio izvanredan uspjeh. Naravno da mi je žao zbog fanova, regije, ali i nas samih što utrka nije održana. Jednostavno, morate gledati i financijsku stranu. Gledajući unatrag, nismo susreli nikoga tko nam je rekao da smo učinili krivi potez, dapače.”

Posljednja utrka na Nurburgringu je održana prije dvije godine, a pobjedu je odnio Sebastian Vettel nakon borbe s Kimijem Raikkonenom.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj