Mogući povratak VN Argentine

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mogući povratak VN Argentine

Marko Rakić

David Coulthard, Argentina 1995.

David Coulthard, Argentina 1995.

Nakon što se Velika nagrada Meksika vratila u kalendar Formule 1, otvara se pitanje koje bi se stare staze mogle vratiti u kalendar. Zbog sjajne atmosfere na utrkama u Sjevernoj i Južnoj Americi, povratak VN Argentine se nametnuo kao prvi prijedlog za utrku povratnicu. Federico Gastaldi iz Lotusa je rekao:

“Bernie ima ideju o tome (povratku VN Argentine), pa moramo vidjeti što će se zbivati idućih tjedana. Na stazi su napravljeni neki poslovi, mislim da bi to mogao biti dobar korak prema povratku utrke. Ako je Bernie sretan s tim, moglo bi se početi sa službenim pregovorima. Ustvari, Bernie se zalaže za povratak VN Argentine, jer zna da su Južnjaci odlični navijači i veliki ljubitelji ovog sporta.”

Na tlu Argentine se održalo 20 utrka Formule 1. Sve su odvožene na istoj stazi, koja nosi ime po glavnom gradu Argentine, Buenos Airesu. Nekoliko puta je mijenjana, a zadnja konfiguracija koja se vozila bila je No.6, a postojale su još No.2, 9 i 15. Zadnja VN Argentine održana je 1998., a pobjedu je odnio Michael Schumacher.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Argentine

Komentiraj

1 komentar

  1. Williams Montoya Prikaži

    Dosada od staze i utrka. Lijepo ju jeJacques Villeneuve nazvao: Monte Carlo bez zidova


    0

    0