Norris o problemu s kočnicama: Nismo mogli popraviti danas, to nije nešto što se lako popravlja

Izdvojeno

Marko Litvić

Prije 2 godina 2 min 0 komentara

Podsjećamo kako je danas na jutarnjem terminu testiranja za McLaren vozio Lando Norris umjesto Daniela Ricciarda koji se nije osjećao dobro. Tako je Norris, koji je originalno trebao voziti samo popodnevni termin, vozio cijeli dan. Odvozio je šesto najbolje vrijeme, 1,4 sekunde sporije od najbržeg vremena kojega je postavio AlphaTaurijev Pierre Gasly.

No nije sve išlo tako glatko jer je mogao odvoziti samo 50 krugova prije u tom trenutku nepoznatog kvara.

“Mislim kako nam ovo nije bio dan. Počelo je s time što sam ja vozio cijeli dan, Daniel se nije osjećao dobro, pa sam ja uskočio, tako je bilo puno lakše.”

“Ali danas smo imali dosta problema s bolidom i trebalo nam je puno vremena da otkrijemo o čemu je riječ, to nas je ograničilo na puno manji broj krugova od onoga što smo planirali.”

“Malo frustrirajuće, pogotovo zato što je ovdje toliko drugačije nego u Barceloni i stvarno smo htjeli otkriti i razumjeti sve razlike, te znati kako će bolidi reagirati na ovoj puno kvrgavijoj stazi.”

“To i jesmo donekle uspjeli napraviti, ali nismo mogli do kraja jer nismo mogli odraditi duge vožnje. Tako da sam morao maksimalno iskoristiti krugove.”

“Definitivno su nas neki problemi usporavali i moramo ih popraviti.”

Kasnije je potvrdio kako je riječ o problemu s kočnicama.

“Imali smo probleme s kočnicama, jednostavno tako. Nisam siguran koji točno problemi, ali je vezano uz pregrijavanje i tako.”

“To nam nije dopustilo odrađivanje dugih vožnji. Ovo što pokušavamo popraviti u sljedećih par dana nije lako za popraviti, tako da ćemo vidjeti što možemo.”

Kad je upitan hoće li ti kvarovi utjecati na sljedeća dva dana testiranja, Norris je rekao kako se nada da im neće uzrokovati probleme.

“Nadamo se kako neće, pokušat ćemo ustanoviti što možemo večeras, pa onda sutra i tako dalje.”

“Očigledno nije bilo nešto što smo mogli popraviti danas, nije tako lako za popraviti.”

“Napravit ćemo kompromise i promijeniti nešto tu i tamo kako bismo mogli odraditi više vožnji. Momci već rade na tome. Ima jako puno posla, tako da ćemo vidjeti.”

Lando Norris

Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.