Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Norris zamijenio Ricciarda na prvom danu testiranja u Bahreinu

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris zamijenio Ricciarda na prvom danu testiranja u Bahreinu

Katarina Predovan

Prvi dan predsezonskog testiranja nije krenuo u očekivanom smjeru za momčad McLarena. Naime, Daniel Ricciardo trebao je nastupiti na prvom danu testiranja, no on se razbolio te ga je zamijenio momčadski kolega Lando Norris. Iz McLarena su poručili:

“McLaren Racing će promijeniti svoju postavu vozača za prvi dan testiranja.”

“Daniel Ricciardo se ne osjeća dobro, stoga će Lando Norris biti u bolidu na dan otvaranja ovdje na Bahrain International Circuitu.”

Momčad McLarena se mučila tijekom jutarnje sesije te je nakon 21 kruga Norris bio prisiljen na odlazak u garažu zbog problema s kočnicama. U konačnom poretku završio je na osmom mjestu.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10063 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj