Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Capito: Podržavam ulazak Andrettija u F1

Ivan Barin-Turica

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Capito: Podržavam ulazak Andrettija u F1

Ivan Barin-Turica

Sve su ozbiljnije priče oko toga kako bi se grid Formule 1 uskoro mogao povećati s momčadi iza koje stoji obitelj Andretii.

Iako je sve to još uvijek daleko od ostvarenja, već su se pronašla i mnoga lica koja ne odobravaju ulazak Andrettija u sport, ali ima i onih koji novoj ekipi daju ‘zeleno svijetlo’. Među njima je i prvi čovjek momčadi Williamsa, Jost Capito:

„Radio sam s Michaelom u SAD-u za Volkswagen i jako ga poštujem. Ima dobrih ljudi oko sebe i svakako bi bio dobar dodatak Formuli 1.“

Michael Andretti navodno je već i prijavio svoju momčad za sezonu 2024., a priča se i kako je već sve dogovorio i s Renaultom, koji bi trebao proizvoditi njihove pogonske jedinice.

Posljednjih se dana sve više priča i o tome hoće li Haas o(p)stati u F1 iz svima nam poznatih razloga. Ako trenutni grid ostane na mjestu te im se na njemu pridruži momčad Andrettija, broj momčadi porastao bi na 11, a broj vozača na 22. To bi bio prvi put od 2016. godine i odlaska Manora da grid broji više od 20 bolida.

Capito u tome ne vidi ništa loše. Naprotiv, volio bi da ih je i još više od 22:

„24 bolida je dokazano dobra brojka za F1. Povećanje broja može samo poboljšati sport.“

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ivan Barin-Turica
Pulsmedia autor
49 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Andretti

Komentiraj

7 komentara

 1. Welcome Andretti !!!!  5

  0
 2. 24 bolida je dokazano dobra brojka za F1. Povećanje broja može samo poboljšati broj plavih zastava 😂  2

  2
 3. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Super. To je neki znak da Renault PU ipak obećava?  2

  0
 4. Ferrari Thor Donator Prikaži

  Lako meni za Andrettija! Nego, hoće li biti kakav popust za F1 TV Pro? 😂 🤣  6

  0