Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

F1puls kalendar za 2022.

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1puls kalendar za 2022.

Pulsmedia portal

Drugi dio predsezonskih testova započinje za osam dana u Bahreinu. Osim u podnožju naslovne stranice (direktan link) F1puls portala, datume i vremena svih F1 događaja za iduću sezonu i ove godine možete uvesti iz našeg kalendara, bez obzira kakav pametni uređaj koristili.

F1puls kalendar za 2022. možete otvoriti i uvesti u svoj kalendar preko Googlea ovdje.

Format iCal možete downloadati ovdje.

Napomena: Kao i prethodnih godina – FIA tijekom sezone može promijeniti točna vremena početka sesija, što ćemo onda promptno ažurirati.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10063 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Hvala! 👏  1

  0
 2. Može pomoć, imam Android mobitel i kada stisnem ovdje otvori mi kalendar i to je to nigdje nemam opciju da ubacim F1 raspored


  0

  0