Norris snižava očekivanja: Ovo nije bilo savršeno, imali smo i mi svoje probleme

Izdvojeno

Marko Litvić

Prije 2 godina 2 min 2 komentara

Lando Norris je u Barceloni već prvog dana odvozio krug koji je do kraja testiranja ostao četvrto najbolje vrijeme. McLaren je sa svojim novim MCL36 bolidom odvozio čak 367 krugova oko staze u Barceloni, manje samo od Ferrarija (439 krugova) i Mercedesa (393 kruga).

Nakon testiranja u četvrtak i petak, Mercedesov George Russell komentirao je kako je McLaren izgledao odlično i jako kompetitivno na stazi. Norris se djelomično složio, rekavši kako je ovo bio “solidan start”, ali kako su imali popriličan broj problema.

“George je naravno bio na vrhu poretka najbržih vremena, tako da ako on misli kako smo dobri – mi ćemo onda pomisliti koliko je on dobar. Ali, ako trenutno postoji ijedna momčad za koju možete očekivati kako će biti na vrhu kad je važno, to je ili Mercedes ili vjerojatno Red Bull.”

“Stoga mislim kako mi trenutno nismo u odličnoj poziciji, prije bih rekao da smo u dobroj poziciji. Imali smo bolid koji jer dobro radio kad smo ga izveli na stazu. Naravno, uvijek iskaču nove stvari i tu i tamo ima poneki neočekivani problem. Ali, sve u svemu solidan start.”

Prvoga dana nije bilo crvenih zastava, ali kako su testovi prolazili, pojavljivalo se sve više problema. Zadnjeg dana testiranja bilo je čak pet crvenih zastava. Jedan od većih izazova s kojima su momčadi bile suočene je “poskakivanje” bolida zbog novih aerodinamičkih postavki, a McLaren je relativno brzo riješio taj problem.

Kad je priupitan je li bio iznenađen pouzdanošću bolida prvoga dana, Norris je rekao kako ga uopće nije začudilo.

“Ne, ne očekujem da će se dogoditi loše stvari. Radimo na najvišoj razini.”

“No, i dalje smo imali probleme, nije bilo savršeno kako se mnogima čini. Onima koji gledaju izvana možda se tako činilo. I dalje ima stvari u pozadini koje moramo riješiti za ubuduće. “

“Mislim kako je sve ovo bilo za očekivati. Mi smo imali svoje probleme i puno drugih momčadi su imale svoje.”

“Pokušat ćemo ih ispraviti kako bismo bili sigurni kako se neće ponoviti na sljedećem testiranju u Bahreinu.”

Lando Norris

Odgovor

2 komentara

  1. Narain Karthikeyan
    Narain Karthikeyan Prikaži

    Sigurno je bio na istrukcijama kod Hamiltona



    4
    3

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.