Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Sainz odbacuje nagađanja da je Ferrari na vrhu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sainz odbacuje nagađanja da je Ferrari na vrhu

Ante Vetma

Carlos Sainz nije uvjeren da su utemeljene pretpostavke o Ferrarijevoj brzini koju su proteklih dana dolazile od strane konkurenata.

Tijekom prva dva dana u Barceloni Sainz i Leclerc su odradili najveći broj kilometara, a pritom su u pravilu bili pri vrhu poretka. Mercedesov George Russell je prokomentirao da mu Ferrari izgleda “vrlo, vrlo kompetitivan”.

“Zašto vjerujete u te navode da izgledamo dobro? Mislim, još je jako rano i mogu shvatiti da vi dečki pokušavate shvatiti gdje je tko i kako će izgledati poredak. Međutim, za nas je jedina istina da nemamo pojma.”

“Mislim da nitko ne zna što se događa s količinama goriva u bolidima i kakve elemente ekipe testiraju. Ne možemo potvrditi da smo sretni ili tužni jer uopće ne znamo gdje smo. Možda će u Bahreinu biti lakše govoriti takva predviđanja.”

Što se tiče upravljivosti bolida, Sainz tu ima nešto za reći:

“Vidi se razlika u usporedbi s prošlom godinom. Sad je riječ o sasvim drugim izazovima pri vožnji.”

“Jako uživam, iskreno. To je proces u kojem morate osjetiti bolid, morate pronaći granicu i naučiti kako bolid reagira na različite stvari. Riječ je o velikim razlikama, ali mišićna memorija kod vozača se vrlo brzo prilagodi.”

“Znamo kako reagirati kad bolid od nas traži nešto drukčiji stil vožnje. To je proces učenja koji je izazovan, ali je i zabavan. Ova predsezonska testiranja su uzbudljiva, ništa nalik na ono što sam prije radio.”

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10254 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4143 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari#Sainz

Komentiraj

2 komentara

  1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ma i da jeste, samo pila naopako.    9

    0