Hamilton: FIA još uvijek mora učiniti više kako bi vratila moje povjerenje

Izdvojeno

Nakon što je neko vrijeme bio izoliran od medija i javnosti, Lewis Hamilton se po prvi put oglasio o završnici finala u Abu Dhabiju. Priznao je kako je izgubio vjeru u sustav, no negirao da je razmišljao o odlasku u mirovinu.

“Naravno da na kraju sezone razmišljate i pitanje je jeste li spremni uložiti vrijeme i trud koji su potrebni da postanete svjetski prvak.”

“Mislim da mnogi ljudi podcjenjuje što je potrebno da se postane svjetski prvak. A ima toliko mnogo komponenti. To nije samo pojaviti se i voziti bolid.”

“Pitanje je, želite li žrtvovati vrijeme? Vjerujete li da možete nastaviti voziti na toj razini? Dakle, to je za mene normalna vrsta mentalnog procesa.”

“Ali, naravno, ovome je pridonio značajan faktor. I mislim da je u konačnici, sa sportom koji sam volio cijeli moj život, došlo do trenutka u kojem sam pomalo izgubio malo vjere u sustav.”

“Ali, općenito sam vrlo odlučna osoba. I volim misliti u sebi – dok ovakvi trenuci mogu definirati karijeru, odbijam dopustiti da ovo definira moju. I zato sam fokusiran na to da budem najbolji što mogu biti i da se vratim jači.”

Lewis Hamilton

Iako je FIA objavila da su smijenili Michaela Masija sa mjesta trkaćeg direktora, Hamilton smatra da trebaju učiniti više jer kako sam kaže “povjerenje je nešto što se gradi godinama”. Dodao je i kako se donošenjem takvih odluka ne može promijeniti prošlost:

“Iako ne možemo promijeniti prošlost i ništa zapravo neće moći promijeniti način i kako sam se tada osjećao i kako se osjećam u vezi sa situacijom, dobro je vidjeti da FIA poduzima korake kako bi napravila poboljšanja.”

“Mislim da je odgovornost ključna. I moramo iskoristiti ovaj trenutak kako bismo osigurali da se to više nikada nikome u sportu ne dogodi.”

“Čak i sve što je FIA ​​rekla, mi to pozdravljamo. Ali, moramo se pobrinuti da to budno pratimo i da zapravo vidimo te promjene, te da se pravila primjenjuju pošteno, točno i dosljedno.”

Lewis Hamilton

Odgovor

61 komentara

  1. Ferrari
    blejky Donator Prikaži

    A možda da te podrignu fino nakon svakog jela, piška protresu nakon pi-pi i guzu fino obrišu nakon ka -ka ali samo krznom od Angorskog zeca..

    Izgubio si prestani više biti plačip….ka te izvadi ja… iz torbice i budi muško.



    50
    38

    12
  2. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Ok, smatram da taj potez u zadnjoj utrci nije bio fair. Npr zamislite da je VN Britanije bila zadnja utrka i da je istom Lewis uzeo prvenstvo. Što bi se onda tek pričalo o toj kazni od 10 sec?Nekad odluke nisu u tvoju korist i ne može jedan biti kažnjavan uvijek a drugi nikad pa ni kada je to toliko očito. Masijeve odluke u zadnjoj utrci nisu problem negp općenito loše odluke cijele godine. Ispada da jeasi zakinuo Lewisa i nikog drugog. Koliko je drugih loših odluka bilo? Ali brate mili pa koliko ih je bilo u korist Merca/Hama? Imam dojam da će se sada to koristiti da se dobije što pogodnija situacija idućih 150 godina za Lewisa iMercedes kod sudaca.



    39
    33

    6
  3. Mclaren
    GoranS Prikaži

    Ako je njegova dilema da li treba da izdvoji svoje vreme da bi postao prvak , onda FIA zaista treba da se slomi da bi povratila njegovo poverenje. Stvarno sam mislio da svi ostali sa grida samo dođu, sednu u bolid i odmah su u konkurenciju za naslov. .



    16
    13

    3
  4. Fernando Alonso 14
    tapa-tapa Prikaži

    Pitanje je koliko fia mora napraviti da vrati naše povjerenje fanova f1 s obzirom koliko puta su ovog lika pogurali naprijed.



    59
    54

    5
    • Ferrari
      blejky Donator Prikaži

      Upravo sam istu stvar htjeo napisati ako ičije povjerenje FIA treba vratiti to je povjerenje nekoliko milijuna navijača u fer i korektno suđenje za sve.



      27
      24

      3
    • Sebastian Vettel
      The Best F1 Driver Prikaži

      FIA realno nemre vratit povjerenje navijača još od davne 2007…
      Ono helou sramote upravo sa jednim od glavnih aktera Lewisom Hamiltonom kao viceprvakom u nelegalnom bolidu, u bolidu koji je doslovce plod krađe i majstor u takvom eto zadržava status Viceprvaka i to iako mu je ekipa kažnjena sa oduzimanjem svih bodova…
      Onda ajmo dalje sa hrabrim Lewisom koji otvoreno i dokazano laže pred sucima, i to laže bez da trepne…
      Da bi naknadno eto skrušeno trabunjao o tome kako ga je inženjer Mclarena natjerao da laže i gle vraga nikom ništa…
      Onda imamo i osvajanje naslova u praktički pa istom onom ukrađenom bolidu i opet nikom ništa…

      Tu istu sezonu vidi vraga imamo i drugog aktera iz te iste priče Alonsa koji pobjeđuje u Singapuru i to sa sasvim jasno i glasno namještenom utrkom, koja je po svakom normalnom standardu morala biti poništena, samo je sitni problem tog poništenja činjenica da bi onda prvak 2008 bio Felipe Massa, a ne Lewis Hamilton…

      Pa onda još imamo i naknadnu sitnicu da Lewis Hamilton testira Mercedes usred sezone iako je to striktno zabranjeno pravilima, ali eto ako imaš Pirelli gume na bolidu onda se to pik puj ne važi…

      Pa onda još lani imamo i namjerno zabijanje u protivnika za naslov, pa kad ni to nije dovoljno onda i momčadski kolega pokosi polovicu grida na startu…kazne naravno nema.

      Sve u svemu Hamilton je zadnji koji bi trebao mudrovat o integritetu FIA-e i njezinih sudaca, jer da ga isti imaju baš i nisam silno uvjeren da bi on uopće više i bio u sportu…
      Ilegalni bolid, ilegalno testiranje, laganje sucima su stvari koje u ostalim sportovima znače doping, doping, laganje i obično povlače dugoročne kazne ako ne i izbacivanje iz sporta…



      25
      17

      8
      • Pirelli Wet
        r2d2 Donator Prikaži

        Ide to i dalje u prošlost. Npr Prost-Senna-Balestre i FISA-FOCA rat …



        4
        2

        2
      • Formula1
        Formula Fan Prikaži

        1) Hamilton nije učestvovao u Spygate-u već Alonso, tako da su jedno mogli oduzeti poene njemu.
        2) McLaren iz 2008. je bio prepunjen FIA-nim senzorima i stalnim provjerama i nema nikakvih sličnosti ni za Ferarijem iz 2007, niti sa svojim prethodnikom.
        3) Australija 2009, dovoljno je poslušati team radio između ekipe i Hamiltona. Njegov inžinjer je trebao bolje reagovati (ne može vozač u toku trke razmišljati o pravilniku) poslije su pokušali sačuvati podijum po svaku cijenu.
        4) Hamilton je 2013. imao najviše problema sa gumama jer ih je Mercedes pržio. Slažem se da se test trebao obaviti sa 3 godine starim bolidom (po pravilima), ali slične testove je imao i Ferrari pa nikom ništa.

        Tačno je da Hamilton imao loših i pogrešnih poteza, ali sve koje si gore naveo to nisu. Malo manje ostrašćenosti i potrefio bi neki argument.



        5
        -14

        19
        • Sebastian Vettel
          The Best F1 Driver Prikaži

          1) Dakle tvoj frend Pedro ukrade pištolj i da ga tebi, iz njega pucamo ja i ti, te upucamo tamo nekog lika…
          Ja nisam kriv ništa jer ja sam sveti Lewis, a i nisam ja ukrao pištolj…
          Ti nisi kriv ništa jer ti možda jesi znao da je Pedro ukrao pištolj, ali si i prijavio krađu a i nisi ti taj koji je proizveo pištolj…

          Logika samo takva…

          2) otom potom, ono što znaš ne zaboravljaš samo tako nekom FIA-inom odlukom i senzorom…
          Osim toga senzori nisu bili na Renaultu u Singapuru, pa je Hamilton svejedno zadržao taj naslov iako je ta utrka realno morala bit poništena.

          3) Laganje je laganje i nije odlika čak ni pravih sportaša, a kamo li wanabee svetaca…

          4) Vidi pod 3, a i to što drugi navodno kradu nije opravdanje da kradeš i ti…
          Osim toga još manje je to dovoljno dobro opravdanje da te FIA ne kazni za očito i potpuno dokazano krajnje kršenje pravila…



          14
          11

          3
        • Honda
          zekohonda Donator Prikaži

          @ff
          4. Slične testove je imao i Ferrari pa nikom ništa.
          -ferrari nije testirao s novim bolidom
          -niti sa tadašnjim vozačima
          -niti sa trkaćim timom
          -odvozili su 500 km(duplo) manje
          -nisu kažnjeni

          Da, slično. :chill:



          13
          13

          0
        • Ferrari
          blejky Donator Prikaži

          @ zekohonda
          To su krajnje nebitne činjenice. Ma tko još gleda na takve detalje.



          2
          2

          0
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        @The Best F1 Driver
        Odličan post. Skroz sam zaboravio na te skandale iz 2007. i ona laganja.
        Trebao bi mu neki novinar sve to sasuti u lice pa da vidimo koprcanje.



        5
        3

        2
        • Ferrari
          blejky Donator Prikaži

          Ne postoji novinarstvo u F1.Samo pogledaj kako je prošao onaj Nizozemski novinar koji se usudio postaviti pitanje Totu koje nije bilo odobreno od strane Mercedesa. Sa kojeg je gospodin ustao i napustio prostorije. Ne sječam se šta je točno pitao Tota ali rezulat je bio gubitak akreditacije.
          Sva pitanja su skriptirana i strogo je zabranjeno postaviti pitanje koje unaprijed nije odobreno.
          Novinarstvo u f1 je neviđena sprdnja i smijurija.



          5
          5

          0
    • Michael Schumacher
      Slavenowsky Donator Prikaži

      Sori za minus, na app-u da vidim ko ti je dao minus I ja ga slucajno zamezi. Ne mogu nariktati sto bi se reklo “mesarske” prste…



      3
      3

      0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Pridružujem se @Slawenu 🙄



      2
      2

      0
  5. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Točno sam očekivano ovakve samo dopadne izjave kroz koje priča o nekakvom nepoštenju.
    Da je takva poštenjačina onda bi se u Kanadi odrekao pobjede kada su Vettela pokrali. Zašto tada nije govorio da treba doći do promjena da se takve stvari više nikome ne dogode?
    Nadoknaditi 25 bodova za 10 sekundi kazne u prvenstvu je njemu pošteno nakon što je Maxa lansirao u zid. Tužbe Red Bulla odbaćene i svo je otišlo dalje i nije se više spominjalo iako je to ključan događaj Maxu za osvajanje prvenstva. Znači tu se ne treba pobrinuti da se takve stvari ne ponavljaju? Senni su za sličnu stvar oduzeli naslov, ali ne i Svetome.
    Popravci bolida pod crvenim zastavama? Najviše je Sveti tu profitirao jer bi mu nakon njegovih grešaka popravili bolid svaki put.

    Što se mene tiče, naslov je prosuo kada je pritisnuo krivi botun na volanu što je u rangu amatera koji je prvi put sjeo u bolid.
    A najgore od svega su ove njegove proračunate izjave koje su prozirnije od kurvine haljine jer se sve jasno vidi.
    MS mo nije bio drag u svoje vrijeme, ali kada sada vidim kakvi prvaci postoje MSa cijenim do neba.

    I za kraj. Tko god misli da je Massi kojemu je bilo naređeno od strane vozača i momčadi prije sezone da dozvoli više utrkivanja bio loš neka se odmah pripremi za nova sra** jer u sportovima savršenog suca nema.
    Sve ovo što rade Sveti i Toto je toliko omalovažavanje Maxove borbe za titulu da je to strašno jer je čovjek odvozio epsku sezonu.
    Ali što reči za čovjeka kojeg je Alonso ponizio u 2 sekunde sporijem bolidu i onda oduzeo Oconu pozornost prve pobijede u karijeri glumeći da mu je loše od korone koju je prebolio pola godine iza. Alo! Jel vi kužite koliko je to jadno. Čak jadnije od restart a na kojemu je bio sam dok su ostali mijenjali gume 🤣🤣🤣

    AJMO Pastore, gdje je taj minus?



    49
    39

    10
    • Ayrton Senna
      Scuderia Prikaži

      Tako je! I samo još da dodam da svi koji su hvalili hamovo sportsko ponašanje nakon utrke u abu dhabiu sada mogu vidjeti da to ne vrijedi pišljiva boba. Zapravo, moglo se vidjeti već kad nije došao na FIA ceremoniju, a sad je još jednom ispoljio svoj odvratan karakter. Mogu već zamislit suđenje ove sezone nakon cijelozimske kuknjave. Najžalosnije je to što bi masi, čiji smo odlazak svi priželjkivali, do sudnjeg dana bio direktor utrke, da mu jednom nije palo na pamet da ne mora svaka odluka ići u lewisovu korist.



      21
      18

      3
    • Ferrari
      peewoslav88 Prikaži

      Najbolji dio komentara:

      AJMO Pastore, gdje je taj minus?

      😂😂😂



      7
      5

      2
    • ZX10R Prikaži

      Bravo ,koji naporan lik je ham
      Natamburati će tebe Max ponovo ali ne samo Max nego i Rusell !!!



      9
      6

      3
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Evo ti plus.



      6
      5

      1
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        Daj ga sebi.😜

        Ma zezam se malo. Nije mi cilj vrijeđati. Ako jesam koga, nije namjerno i ispričavam se. Super je ekipa na portalu. Volim različita mišljenja i dobre, iskrene i žustre rasprave.



        6
        5

        1
  6. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    krenilo plakanje prije nego predsezonskamtestiranja to je novi rekord!
    Kolko god on bia brz ja mislim da mu ovo ponašanje nebi prošlo ni u RBR ni u Ferrariu, nego bi dobia pedalu, ali nebi se ni ponašao ovako da nije na krilima sumljivog bolida i Totovog podrzavanja
    Rosberg je isto ukra naslov?
    Max minja motor i skuplja kazne jer si ga ti izbacia i pobjedia tu trku je pošteno?
    starta si drugi a ne 12 jer su zatvorili oci ono na treningu je isto fer prema Verstapenu
    Masi mozda i nebi pustio bolide da preteknu da se vecina vozaca nije dobro nasmijala na odluku kada je rekao da ih nece pustit
    Odlazi više F1 je oce bit muški sport



    22
    18

    4
  7. Marlboro
    Hey You Donator Prikaži

    Ko o čemu kurva o poštenju.



    31
    30

    1
  8. Excisys Donator Prikaži

    Zelim mu da u zadnoj utrci odvozi iza sc-a 2,3 kruga jer se svi nisu vratili u krug i tako izgubi titulu. Pa da vidimo tko ce onda prestat bit direktor utrke za 2023



    18
    17

    1
  9. Vw
    F1fan001 Prikaži

    Jasno mi je da nije lako izgubiti prvenstvo u zadnjem krugu….ali da su otisli u boks po gume vjerovatno bi osvojio…svi su im krivi osim njih samih…



    15
    13

    2
  10. Sebastian Vettel
    Icestorm Prikaži

    Nakon svih podilaženja njemu od strane FIA-e i sudaca, ovo govno od čovjeka ima obraza reći nešto takvo?



    24
    19

    5
    • Ferrari
      karlo_b Prikaži

      Točno… Ako ćemo pričat samo o zadnjoj utrci.. Da je fia radila po pravilima ovaj vitez bi startao 10 mjesta niže s obzirom na grešku u trećem treningu, kad su mu tu progledali kroz prste, dolazimo do utrke i prvog kruga gdje on sjeće šikanu, ne vraća poziciju, ne dobija kaznu… A za istu stvar njegov protivnik tjedan dana prije dobija..
      I gospodin priča o povjerenju u fiu.. (sve mu se vratilo u posljednjem krugu)
      To je dakle bila samo ta posljednja utrka, koja se nažalost još uvjek razvlači po portalima i komentarima.. A ostatak sezone da ne govorim kolko puta mu se progledalo ili posrečilo..
      I onda još ima obzira govorit da nema povjerenja u njih i da moraju puno radit da zarade njegovo povjerenje? 🤦‍♂️



      14
      11

      3
  11. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    Drama Queen. Lik se toliko puta provukao prošlu sezonu (Silverstone, Imola pa čak i Mađarska s obzirom da je jedini fulao gume) , a ono što je izgubio, izgubio je svojom krivicom (Azerbajdžan). Cijela ova zima se pretvorila u traženju njega, dok je Max koji vrhunski odradio sezonu izbjegao svjetla reflektora, možda i bolje. Nadam se da će Merc past u performansama ove godine.



    23
    20

    3
  12. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Stvarno teška samodopadna ljiga. Koji je on faktor da ima ili nema povjerenje u sport. Bitno je da ja imam povjerenje jer moje gledanje njega plaća. Ako nema gledatelja nema niti njegove love. Dakle umjesto da se brine za svoje povjerenje u sport neka se brine za povjerenje navijača u sport.



    25
    20

    5
    • Lewis Hamilton
      smr201 Prikaži

      Pa ako je suđenje uvijek maksimalno pošteno i korektno onda bi to trebalo vratiti povjerenje navijača i vozača u jednakoj mjeri.
      Ovaj novi sistem mi se svakako čini kao bolje rješenje nego 1 čovjek kao dosad.



      2
      1

      1
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Problem je da on vidi problem u zadnjih 5 krugova.
        Da je trka završila pod Safetom, Masi bi i danas bio RD, a Hamilton ne bi pričao o suđenju.

        Svi ostali osim MB ekipe vide da je suđenje katastrofa, pogotovo u zadnje 3 godine.
        Ja vidim katastrofu u zadnje 3 sezone, a i prije je bilo svega ali ne tako nekompetentno kao u zadnje vrijeme.

        Nisam optimista oko novog sistema. Mislim da će to dodatno usporiti odluke.



        2
        -2

        4
        • Marlboro
          AMG Donator Prikaži

          Da je trka završila pod safetom, a da je Max bio na poziciji Lewisa, i tada bi Massi ostao RD.

          Pobjednik se nikad ne žali, pa mi nije jasno zašto se Mercedesu to nabacuje na nos, ili možda smatrate da bi se neka druga momčad žalila?



          1
          -3

          4
        • Niki Lauda
          wapi Pretplatnik Prikaži

          Masi ne bi ostao RD niti u jednoj situaciji u kojoj LH nije prvak, bez obzira na koji način samo bi se onda pričalo da nije dozvolio utrkivanje. To je lobistička snaga Mercedesa u današnjoj formuli.



          6
          4

          2
        • Marlboro
          AMG Donator Prikaži

          Mislim da nisi u pravu…
          Ne bi se imali na sto zaliti, izgubili bi zadnju utrku koja im je ionako dosla skoro kao “bonus”.

          To stoji da mercedes ima jak utjecaj, al kao RB nema?


          0
          -5

          5
        • Lewis Hamilton
          smr201 Prikaži

          Svi oni vide problem samo kad njima paše, mislim da Lewis nije tu po ničemu iznimka.
          Alsono kad njega kazne, Vettel kad njega, Max kad njega, nitko od njih nije majka Tereza da će se brinuti o pravima ostalih.


          0
          -2

          2
  13. Narain Karthikeyan
    Narain Karthikeyan Prikaži

    Al voli drugima dizat tlak



    6
    4

    2
  14. Lewis Hamilton 44
    LH1985 Prikaži

    Koliko negativnih komentara, Katarina gađa u sridu.
    Čovjek je sve rekao, ne može vratiti prošlost i želi pravdeno i pošteno suđenje u budučnosti.
    Izjava na mjestu.
    Jedva čekam novu sezonu da pokaže kako se izdiže iz pepela i vama dušebrižnicima utrlja 8. naslov na nos.



    9
    -16

    25
    • Monisha Kaltenborn
      monkeyseat Donator Prikaži

      Dramiš ko Fittipaldi.
      Zašto sad odjednom želi pošteno suđenje? Gdje je bio svih ovih godina dok se njemu išlo na ruku?!
      Kao što su več napisali…najobičniji licemjer i drama queen.



      24
      20

      4
      • Ross Brawn
        Tuzlaensis Prikaži

        Njegova vizija poštenog je da mijenjaju tip guma unutar sezone jer mu aktuelni baš ne godi, zabrana količine izgaranja ulja ali tek nakon što njegova ekipa nalageruje motore s ranijom mjerom, itd…



        17
        15

        2
  15. Carlos Sainz 55
    Tudum Donator Prikaži

    Pokvareni ljigavac. Jučer je izašla vijest da je anonimno pružio potporu Latifiju nakon što je ovaj primao prijetnje smrću. Reddit je svršavao na anđeoski potez. Upitao sam zar ne bi bilo bolje to uraditi javno, putem tvita ili pr objave, jer bi tek tako spasio čovjeka od horde podivljalih sjw manijaka? Baniraše me odmah. Otkud mi pravo propitkivati poteze takvog vrhovnog bića? Luđaci svi redom, od Lewisa do fanova.



    27
    24

    3
  16. Kimi Raikkonen 7
    Pitstop Prikaži
    x3

    Bilo je ljepše kad je šutio…



    28
    26

    2
  17. Max Verstappen
    MV33rbr Prikaži

    poslušao sam ovaj intervju i moram reći da nisam opazio ovu rečenicu iz naslova. nisam hamiltonov fan, niti blizu toga, kao što se vidi po nicku, ali sve što je izjavio u ovome razgovoru je definitivno na mjestu. mogli ste dodati i dio gdje priča o maxu jer je sve lijepo objasnio. prošla sezona je jedna od najvećih u povijesti, ali je istovremeno već dio prošlosti. što je bilo, bilo je. svi znamo da je prvenstvo trebalo biti riješeno u maxovu korist puno prije zadnje utrke da je bilo konzistentnog suđenja i malo više sportske pravde. svi griješe pa tako i taj razapeti massi kojeg su jednostavno uništili pritisci sa svih strana. mislim da je vrijeme da se prestane secirati ta zadnja utrka i da se okrenemo novoj sezoni.



    15
    14

    1
    • Lewis Hamilton
      smr201 Prikaži

      E da, ali zaboravio si tužno zlatno pravilo današnjeg novinarstva. Bitnije je privući klikove bombastičnim naslovom nego 100% točno prenijeti izjavu od sportaša, političara, glumca ili bilo nekoga drugoga tko daje izjave.
      Inače komentar na mjestu skroz.



      6
      5

      1
  18. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Bla bla bla bla,kao vozac svaka cast,medu najboljima,ali kao osoba jedan 🤡.Dajte mu vise jos taj jedan naslov da prestane seruckat .



    6
    -1

    7
  19. avalon Prikaži

    “Naravno da na kraju sezone razmišljate i pitanje je jeste li spremni uložiti vrijeme i trud koji su potrebni da postanete svjetski prvak.” svak ko radi ulaže vrime i trud u svoj rad ili bi to tako trebalo bit samo … nečije uloženo vrime i trud vridi puno više , bolje je plaćeno . da je LH osta u stevenageu , da je umisto vozača F 1 nekakav zanatlija također bi ulaga vrime , trud sa “mizernim” rezultatima po pitanju kvalitete života. zbog spremnosti da uloži vrime i trud danas je “težak” otprilike 285 milja $ . 2 nekretnine u newyorku ( manhattan ) , kensingtonu , nyonu , monacu , kolekcija sportskih auta , privatni avion ( koji je mislim proda ) i na kraju … 2015. je bija njbogatiji britanski sportaš … sa 30 godina u “dupetu”. ugovor mu “vridi” 50ak milja . izgleda da mu se ipak isplati uloženo vrime i trud zar ne ? no gotovo da sam uvjeren da bi sad posli 2021. više volija da je umisto u F 1 osta u stevenageu i da je svoje vrime i trud ulaga ka zanatlija , mali poduzetnik di bi ima duševni mir i ne bi se izlaga ovako strašnoj traumi . istina , o ovom šta sada posjeduje ne bi moga ni sanjat ali … nije u šoldima sve , nešto je i u nekretninama i pokretninama u vidu kolekcije najskupljih auta koje novac može priuštiti …



    11
    7

    4
  20. Honda
    Nikolar95 Prikaži

    Hmm mozda jos neka titulica pa ti se ukloni gorak ukus hahahah strasno mislio sam da ce sa promenom ere i bolida uticaj mercedesa i hamiltona na FiA biti manji ali ocigledno da nastavljaju gde su stali



    7
    4

    3
  21. Niki Lauda
    Vordas Pretplatnik Prikaži

    U pobjedi se ne uzvisi a u porazu ne ponizi. Mala rečenica ali teška za provesti.



    8
    6

    2
  22. Michael Schumacher
    karte_m0lim Donator Prikaži

    hvala Lewis, drago mi je da si se vratio, tvoje izjave imaju blagotvorno djelovanje na moju probavu..



    19
    16

    3
  23. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Hamilton life matters…. Moraju mnogo toga napraviti da dokažu da je on omiljeno zlatno dijete formule 1.



    9
    6

    3
  24. Rover
    zjurina Prikaži

    “Iako je FIA objavila da su smijenili Michaela Masija sa mjesta trkaćeg direktora, Hamilton smatra da trebaju učiniti više…

    Da ti pokloni još jedan naslov možda ?



    13
    9

    4
  25. Enio Prikaži

    Dragi moj, do sezone 2021. tebi je zbilja bilo dovoljno pojaviti se, sjesti u bolid i naslov je tu. Niti si imao konkotenciju u timu niti van tima. Najdraža sezona mi je bila kad ti je Rosberg pred nosom uzeo naslov. Jesi vozać ali niti najbolji niti največi.



    16
    13

    3
  26. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    Spavaš li mirno suleyem mohammed bine?



    9
    8

    1
  27. Fia
    Realista Prikaži

    Joj ne mogu, nije sala, muka mi je….



    5
    3

    2
  28. Formula1
    Zeko Prikaži

    ovo ti nije trebalo. šuti i vozi



    5
    3

    2
  29. Kimi Raikkonen
    drstrain Prikaži

    ovaj lik samo sve vise i vise pokazuje koliko je usmjeren iskljucivo na sebe, sebe i sebe… pazi, on je izgubio povjerenje u FIA-u, hahaha, odlicno, te price mos prodat ovim klincima kaj gledaju isjecke utrka na youtubeu
    nevjerojatno sta se danas prodaje pod najboljeg ikad, ima da ga Russel pokopa ovu sezonu, valjda ce ljudi skuzit neke stvari onda, samo da Russela ne odgoje za vodonosu kao bottasa



    9
    6

    3
  30. OnlyAlonso Prikaži

    Hahahaahahha…i krenuo je pekmez opet srat,znaci nije ni krenula sezona ovaj me vec tjera na wc



    3
    1

    2
  31. Charles Leclerc
    Leclerc1978 Prikaži

    Iskreno, zaboli me za tvoje povjerenje.
    Formula 1 je iznad svakog vozača pa tako i umišljenog “sir”-a kao ti noob.



    4
    3

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.