Izdvojeno

Stroll nakon vožnje novog bolida: Osjećaj je sjajan, ali je znatno drukčije nego prije

Piše: Ante Vetma

Prije 12 mjeseci, 1 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 1 minuta

Lance Stroll kaže da je novi tehnički pravilnik rezultirao bolidima koji su znatno drukčiji za vožnju nego oni iz prethodne generacije. Kanađanin je prvi vozač koji je isprobao novi bolid na stazi.

“Nisam znao sam prvi vozač koji ga je isprobao! Osjećaj je sjajan.”

“Znatno su drukčiji, definitivno, ponašaju se drukčije. No, nadam se da će utrkivanje biti zanimljivije ove sezone i da će pružiti priliku svih ekipama da smisle neke nove ideje.”

Aston Martinov direktor za performanse Tom McCullough kaže da je ekipa napravila sjajan posao kako bi bolid bio spreman za izlazak na stazu dan nakon predstavljanja.

“Radi se o ogromnoj promjeni pravilnika. Skoro svaka komponenta na bolidu, osim možda volana, je drukčija.”

“Bolid smo predstavili u četvrtak, a onda se vratio u tvornicu i stigao je tu ujutro. Uvijek je uzbudljivo kad ste prva ekipa koja ga isprobava… Mi smo htjeli provjeriti da svi sistemi funkcioniraju i da oba vozača isprobaju sjedalo.”

“Nema tu puno korisnih informacija po pitanju performansi. Radi se o provjeri sistema, pouzdanosti i dobrom početku godine.”

Komentiraj

1 komentar

  1. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Sretno vam bilo, nemojte ga razbit takog lipog i pazite da ga Szafnauer ne opara šarafcigirom😂    5

    0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Što bi bilo kad bi bilo… 3. dio

Oktanski koktel // Ante Maras

Prije gotovo 3 godine napisao sam 2 članka koji su prikazali nekakve drugačije ishode nekih od najpoznatijih događaja u povijesti najdražeg nam sporta koji su pokazali koliko bi drugačija bila F1 tijekom svoga postojanja do dana današnjeg U ovome posljednjem nastavku ću se više bazirati na određene događaje u Formuli 1 u posljednjih 30 godina, točnije neću zadirati toliko u prošlost, iako F1 prije 30 godina lagano ulazi u daleku...

Što je novo u novoj sezoni

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

S obzirom na to da smo se u ovo vrijeme prošle godine pripremali za najveću promjenu tehničkog pravilnika u zadnjih 30 godina - lako bi bilo zaključiti da nas od ožujka čeka "još malo ovog istog" Međutim, to je prilično daleko od stvarnog stanja Čekaju nas nova vozačka imena, rošade među ekipama, promjene šefova ekipa, promjene u kalendaru i određena "usavršavanja" tehničkog, financijskog i sportskog...

Poredak vozača: 5-1

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Pročitajte najprije:Poredak vozača: Pozicije 20-16Poredak vozača: Pozicije 15-11Poredak vozača: Pozicije 10-6 5 Lando Norris Kako je McLaren krenuo u sezonu bili smo prilično uvjereni da će ovo biti neobično loša godina za Landa Norrisa i Daniela Ricciarda Bahrein je bolje ne spominjati, a na drugoj utrci sezone, u Saudijskoj Arabiji, je zapeo u Q2 Cijele prošle sezone se nije dogodilo da na dva uzastopna GP vikenda ostane...

Još kolumni