Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Raikkonen dobio novu kaznu – ukupno 30 mjesta na gridu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na današnji dan ste čitali...

Raikkonen dobio novu kaznu – ukupno 30 mjesta na gridu

Ante Vetma

Kimi Raikkonen, Ferrari

Kimi Raikkonen, Ferrari

Kimi Raikkonen trebao bi odslužiti kaznu od dodatnih 30 mjesta na gridu za današnju utrku u Meksiku jer je Ferrari ponovo trebao promijeniti njegovo motor. Iako je najprije izgledalo da će Kimi krenuti sa 18. pozicije jer se kvalificirao na 13. mjesto, a dobio je kaznu od 5 mjesta, sada je Ferrari potvrdio da će svom vozaču dati potpuno nov sistem.

To u prijevodu znači da će Finac dobiti 10 mjesta kazne za novi motor i po pet mjesta za svaki novi element pogonske jedinice – ukupno 30 mjesta.

Ipak, zbog apsurdnosti kaznenog sistema past će 1 poziciju na gridu, jer je iza njega još samo Jenson Button koji služi kaznu od čak 70 mjesta.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9642 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3892 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Mali mis naspram Buttonove kazne.


  0

  0
 2. Ovo sa kaznam te prosto tera na smeh


  0

  0