Latifi o VN Abu Dhabija: To je za mene davna prošlost

Izdvojeno

Marko Litvić

Prije 2 godina 2 min 7 komentara

Iako Latifi nije imao kontrolu nad onime što se dogodilo nakon svog sudara na VN Abu Dhabija, neki Hamiltonovi navijači su njega okrivili za Hamiltonov poraz u prvenstvu. On je za njih bio glavni “negativac” i prikladno žrtveno janje te priče.

Normalna stvar je biti nezadovoljan kada rezultat ne bude onakav kakav se priželjkuje, ali činjenica da je Latifi počeo dobivati prijetnje smrću na svim društvenim mrežama je prešla granice razumnog ponašanja.

Dva tjedna nakon toga vikenda, Latifi je izjavio:

“Ono što me stvarno šokiralo je ekstremni ton mržnje, zlostavljanja i čak prijetnji smrću koje sam dobio.”

“Razmišljajući o onome što se dogodilo za vrijeme utrke, bila je samo jedna grupa ljudi kojoj sam se morao ispričati što nisam završio utrku – svojoj momčadi. To sam odmah učinio. Sve što je uslijedilo nije bilo u mojoj moći.”

Dva mjeseca kasnije, Kanađanin se priprema za novu sezonu i rekao je kako je Hamilton također vjerojatno ostavio događaje iz Abu Dhabija iza sebe.

“Već imam osjećaj kako je to iza njega. To je u prošlosti, ali sigurno je bilo vrlo zeznuto sljedećih par dana sa svime što se događalo. Ali znate, to je dio sporta, i nekako sam očekivao da će se to dogoditi.”

“Sad sam nekako prošao to, a sigurno mislim kako će nova sezona, jednom kad krene, dati ljudima nešto novo za razgovor.”

Za kraj je samo rekao:

“Za mene je to sada davna prošlost.”

Nicholas Latifi

Odgovor

7 komentara

  1. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Vidi kako glumi. A svi znamo kako je njegova ekipa bila u vezi sa mini MS. Obojica su ovo uvjezbavali vec od/nakon Brazila.Naravno sa Masijem. Poznato je da je Michael izjavio kako nikad nece dozvoliti da netko drugi uzme vise titula od njega. Posebno ne netko iz VB. Bolje da cuti. Odbrana je najbolji napad.



    9
    0

    9
  2. Kimi Raikkonen
    zoka Prikaži

    Boli njega k sto je izbio Luisu rekordnu tituli.. ako nikad ne osvoji osmu bice steta zaista



    5
    0

    5
  3. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Super da ga neka retardirana rulja nije i zaista napala. To je ono što se dogodi kad se počne s PR strategijama prilagođenim za mozgove nogometnih navijača. Onda se oni privuku u sport pa se dobiju i njihove reakcije: od fućkanja Lewisu pa do ovih prijetnji Latifiju.



    7
    7

    0
  4. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Eno se veliki sir Hamilton vratio (samo ne znam od gdje) i sada nakon prvotnog privlačenja pažnje u stilu Ronald McDonalda slijedi njegov dobrodušni i veličanstveni oprost Latiffiju.
    Jer On je Svijetlo u ovom Svijetu.



    6
    -1

    7
  5. Sergio Perez
    Who Prikaži

    Ne znam zasto se on krivi za takav ishod utrke,odjednom kao namjerno urađeno ili da bude jos smjesnija stvar uvjezbano da se tako odigra nigdje veze….ako iko igra prljavo svo ovo vrijeme onda su to mercedes i lujo…a taman i da jest tako opet se nema lujo pravo javljati jer je i on sam na takav nacin dosao do prve titule kada ga je glock pustio da ga obiđe a da stvar bude gora to je bas bilo ocigledno dok ovo je ipak bio trkacki incident



    3
    -6

    9
  6. Dusko_24 Prikaži

    I za Hamiltona isto 😂


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.