Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

FIA potvrdila: Masi bi mogao biti smijenjen s mjesta direktora utrke

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

FIA potvrdila: Masi bi mogao biti smijenjen s mjesta direktora utrke

Katarina Predovan

Iz Međunarodne automobilističke federacije su potvrdili kako bi trkaći direktor Michael Masi mogao biti smijenjen sa svoje pozicije. Nakon kontroverznog završetka svjetskog prvenstva Formule 1 u Abu Dhabiju napokon je u najčitanijim medijima pokrenuto pitanje njegove odavno upitne kompetentnosti.

O svemu tome glavni tajnik FIA-e Peter Bayer rekao je:

“Michael je na mnogo načina napravio super posao. Rekli smo mu to. Ali, također da postoji mogućnost da bi mogao doći novi direktor utrke.”

“Mi razmatramo podjelu različitih zadataka direktora utrke. On je istovremeno sportski direktor i delegat za sigurnost i stazu. To je bilo jednostavno previše. Te su uloge podijeljene između nekoliko ljudi. To smanjuje teret direktora utrke.”

Peter Bayer

Nova “olakšana” uloga smanjit će pritisak na čelnu osobu utrke, a raspravlja se i o direktnoj komunikaciji između njega i ekipa:

“Menadžeri timova i dalje će moći biti u interakciji s FIA-om tijekom utrke. Moraju biti u stanju postavljati pitanja.”

“Želimo izgraditi zaštićen odnos sa zaposlenikom koji prihvaća te uvjete. U budućnosti će se direktor utrke moći koncentrirati na svoj zadatak i više ga se neće ometati.”

Peter Bayer

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #FIA#Masi#Peter Bayer

Komentiraj

10 komentara

 1. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  priprema se teren da Masi ispadne žrtveno janje zbog zadnje trke i da englezi budu sretni.
  podržavam da Masi ode, ali ne isključivo zbog zadnje trke. treba dobit pedalu zbog svoje nesposobnosti cijelu prošlu i par prijašnjih sezona  19

  1
 2. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Sad će izmisliti reorganizaciju da bi ga smijenili, umjesto da skupe muda i kažu mu da mu nije valjalo to što je radio. Ali onda bi se netko mogao zapitati zašto je tako dugo pušten da griješi.  16

  0
 3. Sebastian Vettel 5 Kenex Prikaži

  Nesposoban i nekonstantan. Tacka. Donio je ispravnu odluku u Abu Dhabiu, ali sezonski gledano mnogo je idiotizama napravio, od momenata kada se trebalo kazniti odmah Max-a zbog agresive pa do nekih detalja poput legaliteta itd … mozda grijesim, mozda te stvari nisu na njemu da odlucuje ali pisem ovaj komentar tvrdeci da je on odgovoran.  3

  5
 4. Carlos Sainz 55 Crash Donator Prikaži

  The “it’s not you, it’s me” talk sa Masijem 😊
  Sad ce i Lujo da se pojavi, cim Masi odleti…  3

  0
 5. Lewis Hamilton 44 LH1985 Prikaži

  Masi bi trebao završiti kao Briatore a ne samo da ga se smijeni.  1

  5