Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Steiner objasnio zašto očekuje povratak Haasa u sredinu poretka

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Steiner objasnio zašto očekuje povratak Haasa u sredinu poretka

Ante Vetma

Gunther Steiner je uvjeren da se njegova momčad može vratiti u sredinu poretka u nadolazećoj sezoni, a za svoje tvrdnje ima o teoriju:

“To je potpuno nova era, kako s tehničke tako i s poslovne strane.”

“Ovo je prvi put da će ograničenje budžeta imati učinak. Prošle godine smo ga imali, ali je bila prijelazna godina pa je tu bilo svega i svačega. No, ove godine ćemo prvi put imati bolid koji je dizajniran pod ograničenim budžetom i mislim da ćemo općenito imati grid koji je puno zgusnutiji.”

Steiner i dalje smatra da će u početku velike ekipe imati prednost, ali bi to s vremenom trebalo biti anulirano.

“Kroz dvije ili tri godine – svi bi morali moći postići solidan rezultat. To će sport učiniti zanimljivijim i, nadam se da iz Mercedesa ne čitaju ovo, da neće biti duge dominacije jedne ekipe. To je najbolja stvar za sport.”

Što se tiče forme Haasa, kaže da ne vidi zašto se ne bi ponovila situacija iz 2018. godine kad su bili peti u poretku:

“Prije tri godine mi smo niotkud, bez ograničenja budžeta, završili na petom mjestu u poretku. Zašto se to ne bi ponovilo? Rekao bih da su ekipe sad bliže nego tada. Nema nikog da toliko zaostaje. Naravno, taj princip vrijedi za sve druge ekipe. Morate obaviti dobar posao, ali lakše je reći nego učiniti.”

“Mi smo uvijek radili s budžetom koji je otprilike u tom rangu. Za nas ovo nije nikakva novost. Mi smo tako funkcionirali od početka.”

“Možemo biti u sredini poretka. Ne mogu dati konkretna predviđanja, ali mogu reći da sam oprezno optimističan. Ne zato što smo tako dobri nego jer će promjena pravila to omogućiti. Puno ekipa može biti u sredini poretka, a sve to može biti neizvjesnije i možemo biti dio toga.”

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas#Steiner

Komentiraj

3 komentara

 1. Pirelli Wet r2d2 Donator Prikaži

  Prema nedavnoj anketi 37 članova portala je optimističnije od Steinera i misli da će se Hass boriti za naslov. Po meni moguće samo ako Ferrari ‘ubode’ neki trik pa da se bore Haas i Ferrari. Kao što netko reče, i ja sam blago pesimističan oko Haasa.  7

  0
  • Njih je prije par godina vukao Ferrari. Kada je pao Ferrari pali su i oni a uz to prošle godine na bolidu nisu radili ništa. Nije nemoguće da budu u sredini poretka ako Ferrari odradi dobar posao kao 17 ili 18. Nije javna tajna da su kupovali sve i svašta od njih. Lanjska sezona bi bila svakome teška da nisu na bolidu radili ama baš ništa tako da to ne smatram realnom slikom Hassa. U svakom slučaju mislim da neće biti uvjerljivo zadnji.   7

   0
 2. Nadam se da ce se MiniSchumi boriti s Williamsima i Alficama redovito i da će usput osvojit pokoji bod.  8

  1