Mike Krack je novi šef ekipe Aston Martin

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 3 komentara

Bivši šef BMW-ovog sektora za motosport, Mike Krack, nova je akvizicija Aston Martina i bit će njihov šef ekipe, odnosno, zamijenit će Otmara Szafnauera koji je dosad obnašao tu ulogu.

Krack je bio zadužen za BMW-ove avanture u Formuli E, GT i IMSA programima, a prije toga je radio za Porsche. U Formuli 1 je bio više od deset godina u ekipi BMW-Sauber.

“Velika je čast biti šef ekipe Aston Martin Cognizant. Jako sam zahvalan Lawrenceu Strollu i Martinu Whitmarshu što su mi pružili ovako fantastičnu priliku.”

“Aston Martin je jedan od najvećih automobilskih brendova na svijetu, a u Formuli 1 nam je dužnost da opravdamo to povijesno ime, a ja ću to obavljati energično i entuzijastično.”

“Radio sam više od 20 godina u motorsportu, a sa Sebom Vettelom sam surađivao 2006. i 2007. godine dok sam bio inženjer u BMW-Sauberu. On je bio testni vozač. Jako cijenim njegovu brzinu i mogućnosti, a bit će fantastično ponovo surađivati. Lance Stroll je jako brz i talentiran vozač, također. Ima 100 utrka iza sebe i radujem se našoj suradnji.”

“Ekipa iz Silverstonea me je oduvijek impresionirala. Puna je talentiranih ljudi i pravih trkača. Ovdje se cijeni kultura utrkivanja i to je važno za uspjeh u motosportu. Znam da to znaju i moji novi kolege u Aston Martinu. Radit ćemo strašno marljivo. Želimo pobjeđivati i zajedno ćemo u tome uspjeti.”


Odgovor

3 komentara

  1. Jackie Stewart
    Kaps Prikaži

    Mike Krack!?! Seriously?

    Sad zamislite TV komentatora kako govori:
    “There’s a terrible smell coming from Aston Martin garage, let’s go down to Mike Crack to find out more about it…”

    Al’ dobro, moglo je i gore…dobro da nije Mike Hunt!



    12
    9

    3
  2. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Samo da se ne slomi pod pritiskom daddy Strolla i završi na cracku.



    9
    8

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.