Ferrari, McLaren i Sauber produžili važna sponzorska partnerstva

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari, McLaren i Sauber produžili važna sponzorska partnerstva

Marko Rakić

Kaspersky, Santander

Ferrari je jučer objavio produženje partnerstva s kompanijom Kaspersky, s kojima posluju od 2010. godine. Kaspersky je jedan od najboljih antivirusnih programa i čest je gost računala profesionalaca. Obje firme su produljile ugovor sa zadovoljstvom i bez mnogo pregovora, pa će se tako ruski antivirusni program na bolidima i kombineozima Ferrarija biti do 2021. godine.

Nakon što su ekipu iz Wokinga napustili neki važni sponzori u zadnjih par sezona, produženje ugovora s aktualnim je gotovo nužno, jer McLaren, koliko god bio jak, nije nepresušan izvor novca. Hilton grupacija je nakon 10 godina suradnje odlučila produžiti ugovor na još četiri, pa će tako McLarenovi bolidi do kraja 2019. na sebi nositi ime poznatog lanca hotela.

Meksička osiguravajuća kuća, Interprotection, produžila je ugovor s ekipom Saubera. Njihov logo i natip inače možemo pronaći na pojasevima za vozače, no ovaj vikend će biti istaknuti na trkaćim kombinezonima, odjeći ljudi u pitwallu i mehaničara.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9338 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Sebastian Vettel mzf1 Prikaži

    Ako nisan nešto pobrka čini mi se da san vidija da je u pripremi članak o Berniu, što me prilično zainteresiralo, a sad ga više nema. Jel to još aktualno ili članak otpada?


    0

    0