Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Perez: Pretjeralo se malo s društvenim mrežama

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Perez: Pretjeralo se malo s društvenim mrežama

Ante Vetma

Sergio Perez vjeruje da je u svijetu društvenih mreža postalo malo preintenzivno, kako za sportaše tako i za opću populaciju.

Red Bullov vozač vidi pozitivne strane u mogućnosti da se direktno poveže s navijačima, ali misli da je važno znati granice:

“Mislim da se pretjeralo s društvenim mrežama u zadnjih par godina.”

“Ne pričam samo o sportašima nego o svima. Koliko se vremena provodi na tome – to je neprihvatljivo. Nisam neki veliki obožavatelj, moram to reći.”

“To je sjajan alat. Kao sportaš je lijepo povezati se s navijačima, ali mora postojati ograničenje i balans.”

“Rekao bih da je važno kontrolirati koliko vremena provodite na tome. Morate osigurati da kontrolirate svoje vrijeme koje posvećujete tome, a onda to pokušati umanjiti.”

Društvene mreže stvorile su privid dostupnosti pa svakog od svakog dijeli samo nekoliko klikova, a Perez je jedan od vozača koji ima privilegiju i uživo iskusiti strast svojih navijača, s obzirom na to da se Formula 1 2015. godine vratila u Meksiko. No, pronašao je način za isključiti se od svih smetnji:

“Prije utrke se isključim i pripremam. Kad je riječ o domaćoj utrci – pomogne i iskustvo prijašnjeg utrkivanja. Ljudi su tu da navijaju za mene i da mi pomognu, a bez obzira na moj rezultat – oni će biti tu za mene. Najvažnije je da ih usrećite tako da date sve od sebe. Kako bih u tome uspio – mislim da se moram ‘odspojiti’.”

“Zna biti puno ‘buke’, ali kad se vizir spusti – sve to nestane. Morate se potpuno fokusirati, ne smije biti nikakve distrakcije.”

“To nije lako, ali kad se osvrnem na takve situacije – ponekad i sam sebe iznenadim. Kad gledam utrku na TV-u ponekad pomislim kako je bilo teško isključiti se od te podrške i navijača na tribinama koji navijaju za mene… Nije bilo lako.”

Na upit gleda li često snimke utrka, Meksikanac kaže:

“Samo one utrke na kojima sam bio dobar. Kad sam loš – to ne želim gledati. Samo naučim lekcije koje se trebaju naučiti i produžim dalje.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10137 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4075 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Perez#Red Bull

Komentiraj

1 komentar

  1. Renault Renault_F1_team Donator Prikaži

    Perez je ko i ja, polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Engleske sam pogledao 1001 put, finale protiv Francuske nisam nikad niti highlightse pogledao (samo je razlika što Perez gleda doslovno sebe, a ja ljude koji nemaju nikakve poveznice sa mnom, osim što su moji sunarodnjaci). 😆    15

    0