Vettel: Valtteri je jedan od najiskrenijih i najpoštenijih vozača, šteta što je morao napustiti Mercedes

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 2 godina 2 min 7 komentara

Nova sezona Formule 1 počinje za nešto manje od tri mjeseca, a s početkom najbržeg automobilističkog natjecanja na svijetu dolaze i nova-stara lica u pojedinim momčadima. Jedno od njih je i Finac Valtteri Bottas koji odlazi iz Mercedesa te stiže u Alfa Romeo.

Navedeni prelazak komentirao je i četverostruki svjetski prvak Sebastian Vettel koji kaže kako je šteta što Bottas odlazi iz njemačke momčadi.

U svih pet godina, koliko je Bottas proveo u momčadi Mercedesa, osvajali su prvo mjesto u poretku konstruktora. Vettel smatra da će momčad Alfa Romea ipak imati od njega veliku korist s obzirom na iskustvo.

“Nekako mislim da je šteta što mora napustiti Mercedes.”

“Ali, možda će mu odgovarati novi propisi za švicarski tim 2022. godine, pa će konačno stvari na stazi biti veća ravnoteža i imat će više šansi.”

“Valtteri je jedan od najiskrenijih i najpoštenijih vozača. I povrh svega, Bottas je također jedan od najbržih vozača na stazi.”

– Sebastian Vettel

Vettel misli da će Bottas u novoj momčadi imati ulogu vođe s obzirom na to da će mu kolega biti debitant.

“Samo sam sretan što on tamo može igrati puno važniju ulogu nego prije.”

“Bottasu sigurno nije uvijek bilo lako u pet godina uz Hamiltona. Ali isto tako, siguran sam da su ga u Mercedesu uvijek pošteno tretirali.”

Sebastian Vettel

Odgovor

7 komentara

  1. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Nema komentara…

    🤔



    3
    -1

    4
  2. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Nije iskren. Bude i on za 20 godina, kao pripadnice “me too” pokreta, plakao pred novinarima kako su ga u Mercedesu napastovali. Jednogodišnji ugovor i status “malog od palube” dok se on ponaša kao malo dijete kojem je baka kupila čokoladu za peticu u školi. Može on nadograđivati softver 30 puta, ali i Bottas v.50 će biti isti papak kao i Bottas v2.0.



    10
    3

    7
  3. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    “Valtteri je jedan od najiskrenijih i najpoštenijih vozača. I povrh svega, Bottas je također jedan od najbržih vozača na stazi.”

    Potpuno se slazem da je lik iskren i posten..

    Jedan od 15 najbrzih u F1 je sigurno ako izbacimo barem 5 za koje mislimo da su sporiji….



    12
    10

    2
  4. Pastor Maldonado
    perodeformero Prikaži

    Liječio je depresiju od toga što je morao 5 godiina princezi prati noge milijunskim ugovorima i guštiranjem vozeči se u najjačem bolidu na gridu.
    Ja bi za đabe to radio.



    3
    1

    2
  5. avalon Prikaži

    da nema seba trebalo bi ga izmislit . samo … na osnovu komentara o VB kroz 2021. mislim da seb nema pojma kad izjavi “… Bottas je također jedan od najbržih vozača na stazi.” jer ipak više virujem onima koji su na ovoj stranici omalovažavali VB jer ipak se na TV – u može donositi bolje zaključke nego na “izvoru” tj stazama pa stoga seb i nema pravi uvid u kvalitetu , brzinu valtteria . osim toga seb baš i nije kompetentan da o tome govori . onje tek 4 X prvak i ne poznaje dovoljno dobro materiju o kojoj priča za razliku od stručnjaka koji prate ovaj portal . ako je tokom karijere u MB valtteri katkad i “pokleknija” … pa niko nije idealan ( osim nekih pojedinaca ovde ) i potpisujem ono šta je korektni seb kazao o bottasu …



    5
    2

    3

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.