Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Tsunoda: Ricciardov incident u Meksiku pokazuje da nisam trebao dobiti kaznu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Tsunoda: Ricciardov incident u Meksiku pokazuje da nisam trebao dobiti kaznu

Ante Vetma

Yuki Tsunoda je u Brazilu dobio vremensku kaznu od dodatnih 10 sekundi nakon što je zaronio u prvi zavoj i udario u Lancea Strolla. Kako bi se obranio i objasnio, Tsunoda je posegnuo za najlakšim alatom: pronašao je situaciju koja je nalikovala na tu, a da su suci dosudili drukčije.

“Mislim da to nije bila u potpunosti moja krivica. 10 sekundi je zaista jako velika kazna.”

Yuki Tsunoda

“5 sekundi bi isto bilo jako grubo u usporedbi s onim što smo vidjeli u prvom krugu u Meksiku. Ricciardo za sudar s Bottasom nije dobio kaznu. Ja sam dobio 10 sekundi.”

Podsjetimo, Ricciardo je blokirao kotače i udario u Bottasa koji se potom izvrtio.

“Nisam blokirao kotače, ostao sam na unutrašnjoj strani na pasici i nije bilo mjesta. Vidio sam da nema mjesta, ne mogu više od toga i onda je Stroll zalupio vratima kao da uzima normalnu trkaću liniju. Ja sam nakon toga imao veliku štetu na bolidu. Što se mene tiče, još uvijek ne vidim da je to u potpunosti moja krivica.”

Stroll je rekao kako unatoč sudaru nije vidio veliku šansu da ostvari bodove:

“Bili smo u poziciji da se lijepo borimo, ali mislim da bi bilo izazovno doći do bodova. Petak je bio težak, malo smo se oporavili u subotu i onda još malo u nedjelju.”

Lance Stroll

“Šteta što smo tako završili utrku, ali to je sad gotovo i usredotočit ćemo se na posljednjih par utrka sezone.”

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Alain Prost Alain Prost Prikaži

  Yukija nisu trebali kazniti, Stroll nije pazio, ne znam što je radio, imao ga je cijeli krug na repu, kada bi tako svi vozili pretjecanja ne bi bilo.  5

  1
 2. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Uspoređivati gužvu prvog zavoja sa brdo bolida i suicide dive sa samo 2 bolida nema nikakvog smisla. Iz aviona se vidjelo da nema šanse proći.  3

  2