Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Puknuće na šasiji je uzrokovalo Ricciardovo odustajanje na VN Brazila

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Puknuće na šasiji je uzrokovalo Ricciardovo odustajanje na VN Brazila

Katarina Predovan

VN Brazila nije bila utrka za pamćenje za momčadi McLarena. Lando Norris je završio na desetom mjestu, dok je Daniel Ricciardo bio prisiljen na odustajanje zbog gubitka snage u motoru. Iz McLarena su pojasnili kako je riječ o puknuću na šasiji, odnosno problemu s komponentama koje su povezane s instalacijom pogonske jedinice.

“Imali smo gubitak snage na stazi. U početnoj smo istrazi pronašli tehnički problem, pukotinu na strani šasije instalacije pogonske jedinice, koju sada moramo istražiti. Mogu vam dati bolje pojašnjenje sljedećeg tjedna u Kataru.”

Andreas Seidl

Ricciardo smatra da bi uspio taktički nadmudriti dvojac iz Ferrarija te završiti ispred njih, ali problem s gubitkom snage zaustavio ga je u njegovom planu:

“Znali smo da moraju obaviti dva zaustavljanja.”

“Mislim su oni imali malo više brzine, ali možda smo ih mi strategijom mogli poremetiti.”

“Ali tada smo imali gubitak snage i morali smo odustati. Definitivno šteta, ali bio je to puno više obećavajući dan od [subote]. Uzet ćemo pozitivne stvari iz toga, a imamo i drugu priliku sljedeći vikend.”

Daniel Ricciardo

Uz Ricciardovo odustajanje, lošem GP vikendu svoj doprinos dao je i incident Landa Norrisa s Carlosom Sainzom. Naime Norris je u kontaktu s Sainzom na samom početku utrke zadobio puknuće gume te je odmah morao u boks. Završio je kao deseti, a time se bodovni zaostatak McLarena za momčadi Ferrarija poveećao na 31,5 bodova.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10070 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

    Tako je to kad je “tero auto preko džombe” 😂    6

    0