U Williamsu su htjeli zamijeniti Russella za Magnussena, Magnussen komentira: Kakva je to ekipa?!

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 2 godina 2 min 2 komentara

Bivši vozač Formule 1 Kevin Magnussen u svojoj knjizi pod nazivom “Sve ili ništa” kaže kako su ga u Williamsu krajem prošlogodišnje sezone htjeli angažirati na mjestu Georgea Russella.

Iako je imao priliku da ostane u Formuli 1, tu ideju nije prihvatio. O razgovorima s ekipom Williamsa, Magnussen je otkrio sljedeće:

“Bio sam malo u zastoju u Formuli 1, ali imao sam priliku ostati jer sam imao kontakt s Williamsom.”

“Međutim, to bi bilo poput povratka natrag u prošlost. Morao bi pronaći puno sponzora za Williams ili donijeti pristojan ček, baš kao s McLarenom i Renaultom.”

Kevin Magnussen

Danac je otkrio kako je pomislio da će biti potencijalna zamjena za Latifija te da je ostao iznenađen kada su mu rekli da su ga uzeli u obzir kao zamjenu za Georgea Russella:

“Williams me vidio kao moguću zamjenu za Georgea Russella. ‘Kakva je to momčad?’, pomislio sam. Odbaciti Russella i zadržati Nicholasa Latifija bilo je smiješno, čisti idiotizam.”

“George Russell je megatalent koji je osvojio i GP3 i Formulu 2 u svojoj prvoj sezoni u toj seriji i Britanac ne bi trebao napustiti Formulu 1. Ako je Williams htio nešto kombinirati – morali su izbaciti Kanađanina. Tada bi imali Georgea Russella i Kevina Magnussena, po mom mišljenju jaku postavu.”

Kevin Magnussen

Magnussen kaže kako ga Formula 1 više ne zanima. Trenutno se natječe u WeatherTech SportsCar prvenstvu gdje je ostvario jednu pobjedu.


Odgovor

2 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Šupski, al ne bi Russell dugo bio bez ekipe



    3
    3

    0
  2. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Mislim da KMag dramatizira (knjigu treba prodati), mozda je Williams trazio zamjenu za Russella ako Merc uzme Georgea, amoze biti i istina da je Williams šu*ak.



    11
    10

    1

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.