F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Button: Trenutna “ponuda” motora je dobra

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes, Renault, Ferrari, Honda

Jenson Button kaže da kvaliteta Formulu 1 ne ovisi o tome koliko proizvođača motora imamo u njoj. Ovo pitanje se počelo povlačiti po medijima zadnjih mjesec-dva, kada je postalo jasno da će Red Bull teško do Mercedesa i Ferrarija, tj. konkrentnijih motora. Christian Horner je izjavio da nije “zdravo” da većinu bolida pokreću samo Mercedesovi i Ferrarijevi motori, s čime se Button ne slaže. On ne vidi problem u tome da se u Formuli 1 nalazi par dobavljača motora.

“Više proizvođača motora je svakako dobro za sport. Prije nego se Honda vratila u sport, imali smo tri dobavljača motora. Ako bi se vratili na tu brojku, to bi bilo isto kao i prošle godine, što nije nikakav problem.”

“Iz onoga što čitam, vidim da Renault pokušava kupiti Lotus, te se iskreno nadam da će se to i dogoditi. Formula 1 je trenutno vrlo konkurentna, ali imamo veliku razliku između onih kojima ide dobro i koji imaju problema. Nadam se da će ta razlika ubrzo biti smanjena.”

“Većina misli da bi više dobavljača motora povećalo zanimljivost Formule 1, ali to je uvijek teško u ovakvom svijetu. Naravno da je uvijek zanimljivije kada je konkurencija pomiješana, ali mislim da stanje u Formuli 1 nije loše. Definitivno se neće dogoditi smak svijeta ako ne dođe još neki proizvođač.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj