Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Capito: Promjene u Williamsu su ključne za posljednji uspon u formi momčadi

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Capito: Promjene u Williamsu su ključne za posljednji uspon u formi momčadi

Katarina Predovan

Nedavnu dobru formu momčadi Williamsa šef momčadi Jost Capito je objasnio kao rezultat kontinuiranog rada momčadi. Capito smatra da dobri rezultati nisu došli naglo ni neočekivano.

Nakon loše 2019. i 2020. sa samo jednim osvojenim bodom, ova sezona je bila puno uspješnija sa jednim postoljem, te jednim trećim plasmanom u kvalifikacijama na prošloj utrci u Rusiji.

O rastu forme ekipe Capito je rekao sljedeće:

“To je kontinuirano poboljšanje načina rada.”

“Promijenili smo organizaciju, promijenili smo komunikacije, promijenili odgovornosti i radimo puno više kao ekipa.”

“Također smo promijenili i strategiju, kako pristupamo utrci. Postali smo malo proaktivniji i agresivniji, a ne samo obrambeni.”

“Ako imate deveti najbrži bolid, možete isprobati stvari na drugačiji način, a ne biti uvijek na zadnjem dijelu i pokušavati sačuvati ono što imate, isprobavate nešto drugačije što drugi možda ne bi mogli isprobati jer su naprijed i za njih bi to bilo rizično.”

“Mislim da smo nekoliko puta riskirali, s izborom guma za vremenske uvjete, i uspjelo je.”

“Mislim da to pokazuje da tim funkcionira bolje kao cjelokupna momčad u komunikaciji. Iznenađen sam koliko to može učiniti bolid bržim, a da bolid zapravo nije poboljšan.”

Jost Capito

Momčad Williamsa se trenutno nalazi na osmom mjestu u poretku konstruktora, šesnaest bodova ispred Alfe Romeo. George Russell je izjavio kako smatra da su bodovi u Mađarskoj bili ključni dio za naknadne uspjehe. Mladi Britanac smatra da je dobar rezultat u Belgiji dao dodatan poticaj njegovoj momčadi te dodao kako svi rade posao na najbolji mogući način što pokazuju i rezultati.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10076 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Capito#Williams

Komentiraj

5 komentara

  1. Pierre Gasly jenson Donator Prikaži

    Bilo bi idealno kad bi se obistinile najave o novim proizvođačima motora, pa da Williams uspije ugrabiti jednog kao glavni kupac.    5

    0