Nije poznato hoće li Red Bull koristiti nove Renaultove motore u Austinu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nije poznato hoće li Red Bull koristiti nove Renaultove motore u Austinu

Ante Vetma

Red Bull

Renault priznaje da bi Red Bull mogao odlučiti da ovog vikenda koriste stare motore, iako svi s nestrpljenjem iščekuju prve nadogradnje francuskog proizvođača koje su sada spremne za korištenje. Nalazimo se u samom finišu sezone i ovo je prvi put da Renault koristi tokene za poboljšanje pogonske jedinice, a od 12 koliko su ih imali na raspolaganju – iskoristili su ih čak 11.

Remi Taffin iz Renaulta najavljuje da novi motori imaju više snage i bolju učinkovitost.

Ipak, dok svi razglabaju o dugoročnim planovima Red Bulla i Toro Rossa, odnosno hoće li i dogodine surađivati s Renaultom, kratkoročni planovi također nisu sasvim jasni:

“Znamo da bi korištenje novih motora nosilo sa sobom i određene kazne na gridu pa ne znamo hoće li naše partnerske ekipe koristiti nove motore u Austinu.”

“U ovom stadiju sezone, očigledno, bodovi su od iznimne važnosti. Prema tome – motore ćemo koristiti na stazi ako okolnosti to dozvole,” zaključio je Taffin.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9315 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3749 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Lewis Hamilton 44 rizla Prikaži

    Neka ih barem isprobaju na treningu, pa ako su konkurentni zasto ih ne bi koristili i u utrci bez obzira na kazne…


    0

    0