F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Nije poznato hoće li Red Bull koristiti nove Renaultove motore u Austinu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull

Renault priznaje da bi Red Bull mogao odlučiti da ovog vikenda koriste stare motore, iako svi s nestrpljenjem iščekuju prve nadogradnje francuskog proizvođača koje su sada spremne za korištenje. Nalazimo se u samom finišu sezone i ovo je prvi put da Renault koristi tokene za poboljšanje pogonske jedinice, a od 12 koliko su ih imali na raspolaganju – iskoristili su ih čak 11.

Remi Taffin iz Renaulta najavljuje da novi motori imaju više snage i bolju učinkovitost.

Ipak, dok svi razglabaju o dugoročnim planovima Red Bulla i Toro Rossa, odnosno hoće li i dogodine surađivati s Renaultom, kratkoročni planovi također nisu sasvim jasni:

“Znamo da bi korištenje novih motora nosilo sa sobom i određene kazne na gridu pa ne znamo hoće li naše partnerske ekipe koristiti nove motore u Austinu.”

“U ovom stadiju sezone, očigledno, bodovi su od iznimne važnosti. Prema tome – motore ćemo koristiti na stazi ako okolnosti to dozvole,” zaključio je Taffin.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Lewis Hamilton 44 rizla Prikaži

    Neka ih barem isprobaju na treningu, pa ako su konkurentni zasto ih ne bi koristili i u utrci bez obzira na kazne…


    0

    0