Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Prva sprint utrka odgođena!

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prva sprint utrka odgođena!

Luka Kolak

Iako smo očekivali kako ćemo vidjeti ujutro akciju na stazi, nažalost to se nije dogodilo. Prva sprint utrka Formule 2 odgođena zbog prevelike količine kiše koja je pala na stazu.

Vozači i bolidi su bili spremni u boksu, no start utrke je odmah pomaknut kako bi se utvrdilo hoće li se uopće moći održati utrka. Nakon određenog vremena, vozači su također izašli iz bolida jer se očekivalo kako će biti poduža pauza prije početka utrke. Sigurnosni automobil je izašao na stazu 20 minuta nakon odgode te je naposljetku donesena odluka da se utrka ipak odgodi.

Informacije o daljnjem razvoju situacije ćemo svakako objaviti na našem portalu čim budu poznate.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10076 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Kolak
Pulsmedia autor
345 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Formula 2

Komentiraj