Hamilton: Mercedes mora profitirati od Verstappenove kazne

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 8 komentara

Kako je već ranije pisano, Max Verstappen i Charles Leclerc startat će za začelja grida na utrci za VN Rusije s obzirom da su promijenili pogonsku jedinicu. Verstappenov glavni konkurent u borbi za naslov svjetskog prvaka, Lewis Hamilton, kaže da on i njegova momčad trebaju mudro iskoristiti takvu kaznu odnosno profitirati od toga. No, Lewis je dodao kako momčad ostaje pri svom pristupu utrci i kvalifikacijama, bez obzira na kaznu:

“To zapravo ne mijenja bilo što za nas. Moramo samo učiniti svoje i usredotočiti se na performanse.”

“No, moramo pokušati prirodno profitirati na tome te pokušati postići maksimalni rezultat. Prvo i drugo mjesto bi za nas bilo spektakularno.”

Lewis Hamilton

U oba slobodna treninga, Lewis je ostao nadmašen od strane momčadskog kolege Valtterija Bottasa. Hamilton navodi da su razlog tome različite postavke bolida, odnosno pronalaženje najboljeg načina rada.

“Ja i Valtteri smo prilično različiti u postavkama i namjerno smo otišli na različite načine pokušavajući vidjeti što je najbolje.”

“Tako da ćemo večeras vjerojatno pokušati razumjeti i proučiti te shvatiti kako se vraćamo na pravi put. Ali čini se da smo dobro krenuli.”

Lewis Hamilton

U intervjuu nakon treninga, Bottas je izjavio kako je od prvog izlaska na slobodnom treningu imao dobar osjećaj prilikom vožnje te da je balans također bio dobar, uz neke sitne stvari koje moraju poboljšati do kvalifikacija odnosno utrke.


Odgovor

8 komentara

  1. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Like za naslov 👍



    4
    -2

    6
  2. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Ako nebude drame njih dva ce odleprsat daleko, ali me zanima ako Botas bude prvi, hoce li ga pustit jer bi mu to lako mogla bit zadnja pobjeda (odgovara mu Rusija a Alfa ce tesko do pobjede) ili ce pustit Hamiltona jer mu je svaki bod bitan



    3
    3

    0
  3. Fernando Alonso 14
    tapa-tapa Prikaži

    Ako lunjo kaže da je za mecu 1-2 spektakularno onda ne znam bilo koju drugu kombinaciju kako bi nazvao😁


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.