15 Rusija – live chat
15 Rusija – live chat

Renault u Austin donosi unaprijeđeni motor

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault u Austin donosi unaprijeđeni motor

David Vidović

Renault

Kako tvrdi Autosport, Renault će u Austin donijeti poboljšanu verziju ovogodišnje pogonske jedinice. Red Bull će imati na raspolaganju unaprijeđene motore ako ih odluči koristiti. Renault je ove sezone imao 12 tokena za unaprjeđenje motora i do sada nije iskoristio niti jedan, ali kako glasine navode, ovaj put su potrošili većinu, odnosno gotovo sve tokene. Odluka hoće li Red Bull koristiti poboljšane motore bit će donijeta na sastanku između dva suradnika u Austinu. Ako se Red Bull odluči koristiti novu specifikaciju motora, Ricciardo i Kvyat će dobiti određene kazne, s obzirom na to da su već prešli broj promjena motora koje ne za sobom ne povlače kaznu.

Autosport također tvrdi da Toro Rosso neće koristiti nove Renaultove motore na VN SAD-a.

Unaprjeđenja se najviše odnose na motor s unutarnjim izgaranjem, s nekoliko sitnijih prepravki na turbu, sve u vidu priprema i razvoja pogonske jedinice za sljedeću sezonu. Ako Renaultu ostane nekoliko tokena za upotrebu nakon Austina, sumnja se da će ih koristiti, s obzirom na to da su do kraja sezone ostale još samo tri utrke.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9327 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. fala k . baš me zanima ( ako RB odluči koristit unapređeni motor ) šta su renaultovci napravili jer bi to moga bit neki indikator šta bi se 2016. moglo događat i koliko bi mogli bit konkurentni u odnosu na merc i ferrari .


  0

  0
 2. Sebastian Vettel senja Prikaži

  A ne znam kako neće koristiti preostale tokene ako im ostane. Ne vjerujem da se mogu prenijeti u sljedeću sezonu.


  0

  0
 3. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Napokon više, to njihovo odugovlačenje je već lagano išlo na onu stvar.


  0

  0
 4. Vjerojatno će to biti indikativan sastanak. Naime, ukoliko RB prihvati nove motore (i bude kažnjen zbog toga), to bi trebalo značiti da postoje pozitivni pomaci u pregovorima između Renaulta i RB-a za iduću sezonu. Zašto bi RB prihvatio kaznu za navodno razvojni motor za iduću sezonu ukoliko ne postoji mogućnost da će i sami voziti taj motor iduće godine. Držim fige da se to ostvari i da dogovore daljnju suradnju jer bi stvarno bilo loše (da ne kažem tragedija) da startni grid ostane bez jedne ili dvije momčadi.


  0

  0
 5. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Po jednin informacijana spominje se napredak od 50bhp dok po drugim informacijama samo 15 i da ne znaju kako izvuci vise snage.


  0

  0