F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Arai: Alonso je kritikama djelovao pozitivno na nas

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

12110040_10153548316761413_5918469319904628003_o_1898x1200

Iako Ron Dennis nije bio zadovoljan s kritikama koje je njegov vozač Fernando Alonso uputio ekipi za VN Japana, Yasuhisa Arai ne vidi ništa loše u tome. Podjsetimo, Alonso se “proslavio” s dvije izjave na tim radio kroz prošle dvije utrke. Na VN Japana je vrlo nervozno vikao na radio “GP2 motor, GP2 motor”, dok je na prošloj utrci u Rusiji na inženjerovu uputu da se utrkuju s Felipeom Massom odgovorio “volim tvoj smisao za humor”. Dakako, ove Alonsove izjave treba razumijeti jer se ekipa nalazi u vrlo teškom stanju i frustracije su neminovne. Arai je za Alonsa i njegove izjave rekao:

“Fernandovi komentari sa Suzuke su djelovali pozitivno i motivirajuće na nas. Ne mislim ništa loše o tome, na gledam na to kao na nešto negativno.”

Yasuhisa kaže da su poboljšali performanse za VN Rusije:

“Fernando je u Sochiju imao kaznu, te je startao s 19. mjesta, a utrku je završio na 10. To je briljantno, i jako sam sretan što mogu surađivati s njim.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Sebastian Vettel mzf1 Prikaži

  Neloš spin Araia, unutarmomčadsko neslaganje okreće u motivirajuću predstavu na TR, koja već na idućoj utrci donosi briljantan rezultat, kako kaže, s 19. na 10. mjesto. I sve bi štimalo da nije previdija malu sitnicu. Ko god čita ove gluposti najvjerojatnije je gleda i utrku, pa je moga primjetiti da jedini kojeg je Alonso ostavija iza sebe na toj utrci je Verstapen koji je ima sudar u prvom krugu i dvi Marussije. S obzirom na okolnosti, prilično žalostan rezultat, i sramota za tim, nikako nešto čime bi se tribalo faliti i predstavljati ko buđenje tima.


  0

  0
  • David Croft Frantic Donator Prikaži

   Plus što je kažnjen sa 5sec, pa je opet završio iza Verstappena.
   I bilo bi OK, da Arai san, kao visoki dužnosnik ekipe, kaže da je Alonso završio 10, ali “na žalost, kazna ga je pomjerila van bodova”.


   0

   0
 2. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Baš sam htio napisati ono što i kolega mzf1. Njemu je briljantno što je Alonso uspio završiti ispred ekipe iz 2014. godine? Bravo Arai, evo ti drvena medalja.


  0

  0