Smedley: Pomicanje početka sljedeće sezone će nas koštati

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Smedley: Pomicanje početka sljedeće sezone će nas koštati

David Vidović

Rob Smedley, Williams

Rob Smedley, Williams

Prije nekoliko dana FIA je objavila novi, prepravljeni kalendar za sljedeću sezonu, koji se navodno više neće mijenjati, a po kojem je prva utrka sezone, u Australiji, pomaknuta s 3. travnja na 20. ožujka. To je naravno pomaknulo i raspored predsezonskih testiranja nekoliko dana unatrag, tako da bi se prvi test trebao održati od 22. do 25. veljače, dok će se drugi test održati od 1. do 4. ožujka, a oba testa će biti održana na stazi u Barceloni.

Williamsov šef performansi Rob Smedley smatra da će ova promjena datuma imati određeni utjecaj na financije momčadi, zbog planiranja razvijanja bolida i njegovog predstavljanja.

“Promjene planova će imati svoj utjecaj, bez sumnje. Promijenili smo i prilagodili naše planove, imali smo sastanak na kojem smo isplanirali kako ćemo doći od ove pozicije do prvog dan prvog testa.Plan je već postojao i uveliko smo ga ispunjavali, sada smo ga trebali prepraviti, što će nas svakako koštati. Naravno, ove promjene neće napraviti nikakvu razliku kada će bolid biti predstavljen, ili u performansama bolida na prvom testu, ili u Australiji, ti planovi ostaju nepromijenjeni za nas. Koštat će i druge timove jer su svi sada morali presložiti svoja planiranja, jer nikako ne želite mijenjati dizajn bolida i način na koji ga izrađujete. Vjerojatno ćemo na prvi test stići s manje rezervnih i testnih dijelova nego što bismo voljeli, ali morat ćemo se nositi s tim.”

Novi kalendar za sljedeću godinu izgleda ovako:
20.03. VN Australije
03.04. VN Bahreina
17.04. VN Kine
01.05. VN Rusije
15.05. VN Španjolske
29.05. VN Monaka
12.06. VN Kanade
19.06. VN Europe
03.07. VN Austrije
10.07. VN Velike Britanije
24.07. VN Mađarske
31.07. VN Njemačke
28.08. VN Belgije
04.09. VN Italije
18.09. VN Singapura
02.10. VN Malezije
09.10. VN Japana
23.10. VN SAD-a
06.11. VN Meksika
13.11. VN Brazila
27.11. VN Abu Dhabija

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9316 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #FIA#Smedley

Komentiraj

1 komentar

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    do kraja prosinca stiže konačni kalendar.


    0

    0