Massa: Williams FW37 ima puno potencijala

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Massa: Williams FW37 ima puno potencijala

Luka Maloić

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa je bio treći najbrži na kraju drugog dana testiranja u Barceloni u svom Williamsu. Zaostatak od samo 0.098 sekundi za najbržim vremenom pokazuje da FW37 ima puno potencijala.

Brazilac je na kraju dana izjavio:

“Bolid je pun potencijala i nešto od toga smo iskoristili, ali i dalje je najveći posao pred nama. Završili smo program predviđen za tekući dan bez ikakvih problema.”

“Odrađen posao oko guma ovog popodneva dao nam je mnogo podataka koje sad moramo dobro proučiti. Nizanje što većeg broja krugova u FW37 je važno zbog kontinuiranog razvoja bolida.”

Williamsov šef za testiranja Rod Nelson sumirao je protekla dva dana testiranja:

“Bio je ovo jedan produktivan dan. Barcelona je dobra, reprezentativna staza tako da podaci koje smo dobili su itekako korisni.”

“Pred nama i pred Felipeom je još mnogo posla. Naš fokus se pomiče na testiranje realnih performansi i zadovoljan sam kako se auto ponašao u Barceloni.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9401 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Massa#Williams

Komentiraj