Norris: Nemam koga kriviti osim sebe

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris: Nemam koga kriviti osim sebe

Ante Vetma

Lando Norris kaže da ne može kriviti nikog osim sebe za najlošije kvalifikacije ove sezone. McLarenov vozač je završio na 13. mjestu nakon što nije mogao složiti dobar krug prije pojavljivanja crvene zastave.

“Ovo su moje najgore kvalifikacije sezone. Bit će mi malo teži život u utrci, ali spreman sam za taj izazov. Naravno da bih volio da sam imao još jedan pokušaj, mislim da sam mogao ići puno brže, ali u prvom pokušaju nisam napravio dovoljno dobar posao i zato sam ispao. Različiti su razlozi.”

“Nemam koga kriviti osim sebe, a možda smo išli u pogrešnom smjeru s postavkama bolida za kvalifikacije. Nisam sastavio krug kad je bilo najpotrebnije. To posebno dolazi do izražaja kad je ovako tijesno u sredini poretka. Morate napraviti savršen krug s lijepom zavjetrinom da bi sve uspjelo. Nismo to odradili i zato smo završili tu gdje jesmo.”

Čak i da nije bilo crvene zastave Norris nije uvjeren da bi imao dovoljno dobar tempo za prolazak u Q3.

“Bili smo na rubu. Nisam siguran da smo tako lako mogli ući i završiti na petom ili šestom mjestu. No, Daniel [P10] je uspio pa je očito bilo moguće. Nisam imao pouzdanja u bolid i nisam složio krug poput njega.”

“Nisam zabrinut, samo me iritira što nisam napravio dovoljno dobar posao. Ovo je moj prvi vikend ove sezone u kojem nismo sve odradili kako treba kad je bilo potrebno.”

Nije pretjerano optimističan oko probijanja kroz poredak:

“Može se nešto napraviti sa strategijom i na startu, pokušat ćemo dobiti par pozicija. Siguran sam da neće biti lako, bez obzira na sve. Ne očekujem ništa posebno, znam da su tu jako važne kvalifikacije. Šteta, ali tako je to ponekad, ponestane sreće. Nisam odradio krug kakav sam trebao.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9491 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3816 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj