Hamilton želi promjenu formata GP vikenda

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 6 komentara

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Nakon što su slobodni treninzi u Rusiji bili prekinuti zbog prolivenog goriva na stazi, a zatim i zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta – Lewis Hamilton se još jednom osvrnuo na format GP vikenda.

“Siguran sam da je to bilo dosadno svima koji su se uključili u prijenos. Također, dosadno je i za nas vozače, mehaničare i inženjere.”

Naravno da nijedan format ne može garantirati čisto plavo nebo i sunčano vrijeme, ali Hamilton svejedno misli da bi neke promjene dobro došle.

“Kao ljubitelj Formule 1 – 1000% sam siguran da bi promjena formata donijela pozitivne stvari. Svih mojih devet godina u ovom sportu imamo isti četvrtak, petak, subotu i istu nedjelju.”

“Kvalifikacije su se malo promijenile, ali sve u svemu, format je ostao identičan.”

Dao je i svoju ideju kako riješiti problem:

“Mislim da bi bilo zgodno ako bi jedan vikend bio “super vikend” i onda idući vikend nešto drukčije, možda obrnuti grid, ne znam.”

“Ali, bilo bi zbogno ako bi znali da neće svaki vikend biti ista stvar. To bi bilo prilično kul. Ali ne mislim da će se ikad dogoditi.”


Odgovor

6 komentara

  1. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Daj Hemić stabiliziraj se…


    0
    0

    0
  2. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    nekome je malo dosadno….


    0
    0

    0
  3. dmw Prikaži

    Ima bitnijih stvari resiti od promena formata. Kako stici Mercedes. Da nemamo dominaciju jednog tima i jednog vozaca niko ne bi obraco paznju na format GP vikenda.


    0
    0

    0
  4. avalon Donator Prikaži

    lewisova ideja kako učinit zanimljiviji trkači vikend “Mislim da bi bilo zgodno ako bi jedan vikend bio “super vikend” i onda idući vikend nešto drukčije, MOŽDA obrnuti grid, NE ZNAM” vrlo originalne , konstruktivne , konkretne i inovativne ideje ima lewis … svaka čast . možda bi treba sad ove ideje razrađivat i kad jednog dana završi karijeru vozača razmišljat kako doč na misto todta ili bernia pa ove odlične zamisli realizirat . time bi trkači vikend bija podignut na višu razinu i puno zanimljiviji nego danas . imam i ja nekoliko ideja … npr prodavati bočice u bojama timova sa potpisima vozača u kojima bi bilo gorivo ili mazivo koje pojedini timovi koriste ili lutrija u kojoj bi grupice dobitnika mogle provest sat , dva sa svojim fanovima , postavljat pitanja , rukovat se . vozači ma bi to bilo možda naporno ali bi im razbilo monotoniju , možda ih čak i opuštalo . zatim organizirat mini aukciju di bi se preko broja na kupljenoj ulaznici za FP ili Q odabrala grupa fanova koja bi mogla kupovati djelove bolida koji su se skršili na prethodnoj trci … koji fan ne bi volija imat doma npr dio slomljenog spojlera , otkinuti retrovizor , kameru pa i dio raspadnute gume sa F 1 bolida ? sve bi to trkači vikend učinilo atraktivniji gledateljima . znam , ovo izgleda ka pisanje gluposti ali … razmislite malo ;)


    0
    0

    0
  5. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Mislim da je trenutno format prilično dobar, samo fali malo Formule 1 :)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.