Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Mick Schumacher: Emotivno je voziti na Spa Francorchampsu 30 godina nakon tatinog debija

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mick Schumacher: Emotivno je voziti na Spa Francorchampsu 30 godina nakon tatinog debija

Katarina Predovan

Nakon 30 godina od prvog nastupa Michaela Schumachera u Formuli 1 u Belgiji, na istoj stazi po prvi put kao vozač Formule 1 nastupit će i njegov sin Mick Schumacher u bolidu Haasa. Mick kaže da za je za njega ovaj vikend veoma emocionalan, te da se tadašnji nastup njegova oca dosta razlikuje od onoga što je nastup u Formuli 1 danas:

“Pa, o usporedbi je trenutno vrlo teško govoriti – usporediti 1991. i danas.”

“Samo zato što je u to vrijeme bilo mnogo problema s pouzdanošću, očigledno su neki razvojni segmenti bili drugačiji od onoga kako je to danas.”

“Ali ipak je zabavno što je točno 30 godina. Na utrci će to biti sjajno i emotivno utrkivanje.”

Mick Schumacher

Na pitanje koliko ga novinari ispituju o debiju 30 godina nakon njegovog oca u Belgiji na istoj stazi, Mick je rekao da se to ne događa toliko često te dodao:

“Zapravo sam znao u trenutku kad sam potpisao [za Haas u 2020.] da će tad biti 30 godina [u 2021.].”

“I zapravo je ludo pomisliti da smo započeli potpuno s isto godina [22]. Očigledno je da su drugačija vremena. Ovo je drugo vrijeme, ali ipak nostalgija je tu i jako sam sretan zbog toga.”

Mick Schumacher

Zadnji donatori:
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj