Hamilton: Formula 1 treba jači Ferrari u 2016.

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 2 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Lewis Hamilton smatra kako Formula 1 treba jači Ferrari sljedeće sezone i češće konkurira Mercedesu, za dobrobit sporta i gledatelja. Hamilton je na dobrom putu ka drugoj uzastopnoj tituli, koja bi ga svrstala u usko društvo vozača s tri titule u karijeri, a u obzir treba uzeti i to da je Lewisu tek 30. godina, i da se s ovako jakim Mercedesom može nadati titulama i u narednim sezonama koje dolaze. Na iznenađenje mnogih, Hamilton ipak smatra kako bi bilo bolje da Ferrari bude jači sljedeće sezone, i da bi to uvelike doprinijelo sportu. Možemo slobodno reći da od 2012. nismo imali borbu dvije momčadi za vrh tabele, ali sve bi se to moglo promijeniti od sljedeće sezone, kada se očekuje još jači Ferrari od ovosezonskog, koji je ostvari svoje ciljeve s početka sezone i pobijedio na tri utrke.

“Sebastian će vam uvijek biti jedan od najtežih protivnika na stazi, očekujem da on opet bude najbolji od vozača iz drugih timova. Ali i Rosberg će sljedeće sezone biti jak, kao što će biti i u ostatku ove sezone, i kao što je već bio u Rusiji. Dakle očekujem da Nico bude jači nego ikada, ali se nadam i da ćemo imati dobru borbu s Ferrarijem, mislim da bi to bilo jako dobro za sport.”

Wolff: Rivalstvo Hamiltona i Vettela bi moglo postati jedno od najvećih ikada

Šef Mercedesa Toto Wolff nakon Rusije je izjavio da rivalstvo koje traje već nekoliko godina, ali tek se sad rasplamsava, između Hamiltona i Vettela, ima potencijal da postane jedno od najvećih rivalstava u povijesti sporta.

“Obojica su u jako brzim bolidima i ovo bi moglo postati jedno od najvećih rivalstava ikada između vozača u različitim timovima. Lewis već ima dobru borbu unutar momčadi, tako da ni to nije loše.

“Očekujemo Ferrari da bude jako konkurentan iduće sezone. To je skupina odličnih ljudi s jako dobrim bolidom, radujemo se borbama sljedeće sezone. Dobar Ferrari je dobar i za sport, a i nas će prisiliti da radimo vrjednije i pobijedimo ih.”


Odgovor

2 komentara

  1. Kažemja Prikaži

    Zašto samo Ferrari? Zar ne bi bilo zanimljivije da se još netko umješa u borbu za naslov?


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.