F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Panis: Vasseur iz ART-a je pravi čovjek za Renaultovu ekipu u F1

Luka Maloić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault

Bivši F1 pilot, Olivier Panis, misli da je Frederic Vasseur, šef ekipe ART GP-a (natječu se u GP2 seriji), pravi čovjek koji bi mogao osmisliti i provesti plan povratka Renaulta u svijet F1.

Vasseur koji ne samo da ima iskustva iz GP2, GP3 i Formula 3 serija u kojima je ostvario sjajne rezultate, nego vodi i “Spark Racing Technology” – kompaniju koja dostavlja komponente bolidima Formule E. Već neko vrijeme se njegovo ime povezuje s pozicijom glavnog ekipnog menadžera Renaultove F1 ekipe.

Mogao bi raditi u tandemu sa Alainom Prostom, koji se također često spominje kao lice koje bi trebalo preuzeti palicu u Renaultu.

Panis misli kako bi Vasseur mogao biti odličan kandidat koji bi mogao dovesti Renault do vrha. Vodio je Lewisa Hamiltona, Nicu Rosberga, Romaina Grosjeana, Nicu Hulkenberga i Julesa Bianchia kroz juniorske karijere.

“Ne znam koja bi bila Vasseurova pozicija u ekipi, ali mislim da bi to bilo sjajno za francuski motorsport. On zna kako voditi posao.”

Panis – koji je startao 157 utrka u F1 za ekipe Ligier, Prost, BAR i Toyotu – nada se da će se ubrzati proces preuzimanja Lotusa od strane Renaulta.

“Renaultov povratak u F1 bio bi sjajan za motorsport cijele Francuske, ali moraju se vratiti u F1 u prve redove. Mislim da bi to trebao biti njihov posao danas – osigurati si poziciju da se bore za titule u sljedeće dvije ili tri godine.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Pirelli Hard Monty Prikaži

    Sve je tamo drugačije ali ovaj Vasser ista naša voda. :P


    0

    0