Gasly će čekati: Moja budućnost je u rukama Red Bulla

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 0 komentara

Vozač AlphaTaurija Pierre Gasly se nada da će pitanje o njegovom mjestu za iduću sezonu biti riješeno do kraja ljetne stanke te kaže kako će “vidjeti što će se dogoditi u momčadi Red Bulla”. Nakon što je promoviran iz momčadi Toro Rosso u Red Bull 2019. godine, u drugoj polovici sezone je vraćen natrag u Toro Rosso jer nije zadovoljio očekivanja. Prošle godine je bio u jako dobroj formi, ostvarivši pobjedu u Monzi. Dobru formu pokazuje i ove godine, sa 32 boda prednosti u odnosu na svog momčadskog kolegu.

O svojoj budućnosti, ali i izgledima za ponovni povratak u Red Bull, Gasly je rekao sljedeće:

“Mislim da je s moje strane prilično jasno, to je u rukama Red Bulla.”

“Max ima ugovor za sljedeću godinu u vrhunskom timu, mislim da Sergio ima jednogodišnji ugovor, pa ćemo vidjeti što će se tamo dogoditi.”

“Očigledno sam vezan ugovorom s njima još neko vrijeme i prilično sam uvjeren da bismo trebali dobiti neke odgovore u nekom trenutku tijekom ljetne pauze, ili nakon ljetne pauze.”

Pierre Gasly

Franz Tost je rekao kako očekuje da će i Gasly i Tsunoda ostati u AlphaTauriju, s time da bi Gaslyu dali odgovornost vođe. No Gasly smatra da svaki vozač želi biti u najboljem bolidu kada mu se za to ukaže prilika.

“Mislim da žele vođu u AlphaTauriju koji će gurnuti tim naprijed i koji zaista pokušava podići momčad na višu razinu, i mislim da sada postoji odličan radni odnos i stvarna volja da se AlphaTauri pogura naprijed.”

“Očigledno, kao vozač uvijek želite biti u najboljem bolidu i boriti se za najbolju poziciju, i to je ono o čemu raspravljamo.”

“No, u konačnici, samo se fokusiram na nastup vikend za vikendom, utrku za utrkom i pokazujem svoj potencijal.”

“To je u njihovim rukama, žele li da podignem razinu ili su zadovoljni s postavom koju imaju, a ovisi i o tome kako Sergio nastupa te kakvu budućnost planiraju za AlphaTauri.”

“Raspravljamo o puno stvari. Stvari idu dobro, ali trenutno nema većeg odgovora od toga. Ali očekujem još nekoliko vijesti u sljedećih nekoliko tjedana.”

Pierre Gasly

Povezano: 3 flop vozača i 3 top vozača prvog dijela sezone


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.