Norris: Šefovi iz McLarena su važni u mom razvoju

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris: Šefovi iz McLarena su važni u mom razvoju

Katarina Predovan

Da karijera Landa Norrisa ide uzlaznom putanjom mogu potvrditi i njegovi rezultati ove sezone. U svakoj utrci je završio u bodovima osim u posljednoj VN Mađarske, te se trenutno nalazi na trećem mjestu u poretku vozača.

Norris smatra da važan faktor u njegovoj karijeri, među ostalim predstavljaju Zak Brown i Andreas Seidl. Također kaže kako vjeruje da su upravo oni dali potrebnu podršku i vjetar u leđa kad je to bilo potrebno.

“Mislim da je to bilo izuzetno važno.”

“Imati njih kao podršku u teškim vremenima i da vas kritiziraju kad trebate biti kritizirani.”

“Ne radi se samo o tome da vas pokušavaju učiniti da se osjećate dobro, nego vam žele reći istinu i poručiti: ‘Morate samo biti bolji u ovom području, i morate biti bolji u onom području’.”

“To mi je definitivno pomoglo da brže napredujem, postanem bolji vozač.”

“Oni su mi još uvijek šefovi i ne želim raditi greške. Još uvijek imam posao u kojem na kraju krajvea moram izići na stazu i obaviti jako dobar posao.”

Lando Norris

Norris je poznat kao vozač koji je samokritičan te prizna grešku, zbog čega Seidl misli da je prerastao u kvalitetnog vozača. On je sebe kao vozača okarakterizirao na sljedeći način:

“Očigledno, svi su vozači različiti i neki ljudi ne osjećaju da žele podršku, osjećaju kao da oni to mogu sami.”

“A onda imate neke vozače kojima je potrebna velika podrška, te im je potrebno i povjerenje od strane svake osobe oko njih.”

“Rekao bih da sam nekako u sredini, volim raditi mnogo stvari sam. A budući da sam jako negativan tip, pokušavam puno raditi na sebi.”

“Osjećam se kao da mogu puno učiniti davanjem komplimenata samome sebi i negativnošću prema sebi, a mogu i puno naučiti od toga.”

Lando Norris

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9491 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
187 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren#Norris

Komentiraj

12 komentara

 1. Lando Norris 4 AMG Prikaži

  Lako ti je kad si britanac…  5

  6
 2. OffTopic

  Kolika je šansa da se predviđanje JVa o zamjeni Stroll-Bottas ostvari?


  0

  1