Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Tost očekuje da će Gasly i Tsunoda ostati iduće sezone u AlphaTauriju

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Tost očekuje da će Gasly i Tsunoda ostati iduće sezone u AlphaTauriju

Katarina Predovan

Šef momčadi AlphaTaurija Franz Tost smatra kako nema razloga za promjenu postave vozača za iduću sezonu te otkriva da nema planova za alternativu u slučaju da Pierre Gasly i Yuki Tsunoda ne ostanu u momčadi u sezoni 2022.

Odluka o budućoj postavi bi mogla biti donešena već nakon ljetne stanke:

“Da, nadam se, jer na tom mjestu ne vidim drugog vozača i nadam se da ćemo sljedeće godine nastaviti i s Pierreom i s Yukijem.”

“Za Yukija će to biti druga sezona i on će poznavati staze, jer ne smijete zaboraviti da u drugoj polovici sezone Yuki neće ni znati trkaće staze.”

“U Europi se utrkivao u Formuli 2 i Formuli 3, ali dolazimo u Ameriku, tamo se nikad nije utrkivao, doći ćemo u Meksiko gdje se nije utrkivao, doći ćemo u Sao Paulo gdje se nikad nije utrkivao. To nije lako i ne smijemo to podcijeniti.”

“U Silverstoneu je napravio jako dobar posao [na primjer] jer je imao samo prvi slobodni trening, a kao novak u Silverstoneu imati samo jedan sat slobodnog treninga, onda [ići] u kvalifikacije je teško, posebno s ovom razinom koju trenutno imamo u Formuli 1.”

“Ako novi vozač dođe u tim, morate također prihvatiti da će raditi greške.”

Franz Tost

AlphaTauri se trenutno nalazi na šestom mjestu u poretku konstruktora, odnosno zaostaje devet bodova za momčadi Alpinea. No, Tost ima samo pozitivna mišljenja o obojici njihovih vozača te smatra da su zaslužili ostati i iduću sezonu s obzirom na trud koji ulažu.

“Pierre radi fantastičan posao, a Yuki je pridošlica i on radi dobar posao. Mora steći iskustvo i mora puno učiti.”

“To nije ništa posebno, to je logično s mladim vozačima. Predstavlja rizik koji preuzimate kad dođe novak.”

Franz Tost

Pierre Gasly

Brzina

81%

Agresivnost

78%

Pretjecanje

80%

Obrana

72%

Strategija

74%

Osobnost

78%
Glasuj ovdje!

Yuki Tsunoda

Brzina

71%

Agresivnost

71%

Pretjecanje

72%

Obrana

65%

Strategija

63%

Osobnost

71%
Glasuj ovdje!

Zadnji donatori:
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Charles Leclerc Emin1 Prikaži

    Trebao bi Albon ili neki iz f2 umjesto Tsunode    1

    0