Valtteri Bottas je navodno pokrenuo pregovore s Alfom

Izdvojeno

Kako smo jučer prenijeli, talijanski Motorsport portal donosi vijest kako su Valtteri Bottas i njegovi predstavnici navodno otvorili pregovore s Alfa Romeom za vozačko mjesto za sljedeću sezonu ukoliko Mercedes odluči ne produžiti ugovor. Bottas ima ograničene opcije što se tiče slobodnih mjesta na startnom gridu sljedeće sezone ukoliko napusti Mercedes za koji vozi od 2017. godine.

Vrlo je vjerojatno da će Alfa Romeo ipak zadržati Antonija Giovinazzia, a Bottas bi se odlično uklopio kao zamjena za 41-godišnjeg Kimija Raikkonena. I Kimi i Valtteri imaju veliko iskustvo i mogu puno pridonijeti ekipi, pogotovo s dolaskom novih propisa i novih bolida, no Bottas koji je još uvijek u svojim “najboljim godinama” bi mogao imati prednost ispred Kimija koji je trenutno najstariji vozač na stazi.

Toto Wolff već je ranije rekao da će, ako Mercedes potpiše ugovor s Georgeom Russellom osobno pomoći Valtteriju naći novo vozačko mjesto u Formuli 1. Poznato je i kako su Toto Wolff i Frederic Vasseur inače dobri prijatelji.

Alfa Romeo i Williams trenutno su najizglednije momčadi gdje bi Valtteri Bottas mogao nastaviti karijeru ukoliko ostane bez ugovora s Mercedesom. Prema izvješću, Bottasov agent razgovarao je s drugim momčadima, ali ostanak u Mercedesu je i dalje prvi izbor.

Wolffa su pitali hoće li Bottas voziti Alfa Romeo Giuliu kao službeni automobil, a on je odgovorio:

“Quadrifoglio kao takav je jako lijep auto.”

Toto Wolff

Mercedesov direktor nagovjestio je da je odluka možda već donesena o tome tko će biti partner Lewisu Hamiltonu sljedeće sezone, te nije štedio pohvale na račun Valtterija Bottasa.

“Valtteri ima brzinu, Valtteri ima karakter, Valtteri je timski igrač.”

“U posljednjih nekoliko utrka njegov je pristup bio posebno pozitivan i to možete vidjeti na stazi. U Silverstoneu je mogao biti na poleu sa slipstreamom i završio je nekoliko sekundi iza vodećih. Potpuno je ‘u igri’ i ja sam jako sretan zbog toga.”

“Mi moramo skupiti glave u Brackleyu i razgovarati o tom pitanju s Mercedesom kako bismo dogovorili kako bi trebao budući vozački par izgledati. Odluku ćemo donjeti na ljeto, a zatim ćemo odlučiti kako ćemo je priopćiti.”

– Toto Wolff

Bez obzira koga Mercedes odabere, Lewis Hamilton će prihvatiti odluku svojeg poslodavca, barem tako kaže Toto Wolff.

“Lewis je u redu s oba scenarija, i razumije prednosti i mane koje imaju i Valtteri i George.”

“Lewis nikad nije pokušao utjecati na odluku i nema neke preference tko bi trebao biti uz njega u drugom bolidu.”

“Voli svoj odnos koji ima s Valtterijem, i mi to znamo. Ali nikad nije rekao da bi htio ovo ili ono.”

– Toto Wolff


Odgovor

30 komentara

  1. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Ako ima imalo trkače duše u ovom čovjeku, a sigurno da ima, bolje da promjeni sredinu, ako je tu samo zbog love, onda Mercedes majka, kuća, religija.



    25
    23

    2
    • Fernando Alonso
      Mr.Spaceguy Donator Prikaži

      Ima trkače duše ali nema trkače kvalitete za veće stvari.



      12
      5

      7
      • Michael Schumacher
        Slavenowsky Donator Prikaži

        Ma kasno je sada za sve. U Williamsu je on imao kvalitete za veće stvari, ali na kraju se proda za pare. Svjestan je on da gdje god da ode niko mu neće platiti ko Mercedes, a isto tako može sanjati podijume.



        14
        11

        3
        • Max Verstappen 1
          vlado Pretplatnik Prikaži

          Koji vozač bi odbio ponudu za veliku lovu da vozi pobjednički bolid? Njemu se sto se toga tiče posložilo savršeno.



          2
          2

          0
        • Michael Schumacher
          Slavenowsky Donator Prikaži

          Pa u tome je poenta, dobio je sansu da vozi pobjednicki bolid, plus vise novca na racun, od svega toga on se samo zadovoljio sa novcem. On je u Mercedesu postao tema za sprdnju, jer nije nikako pokazao zelju da bude bolji od Hamiltona, pa makar i pod cijenu raskida ugovora, barem bi nakon toga pokazao drugim timovima da je spreman za vece izazove. Ferrari, RBR, Renault, Mcl, AM svi oni su ga mogli razmatrati u odredjeno vrijeme. Sad koji god da ga tim razmatra, samo ga razmatra kao vodonosu.

          Pojesti cu svoje rijeci vezano da promjeni sredinu, mozda je najbolje da ode iz F1 i da prepusti nekome drugom svoje mjesto, Shwartzman i Ilott bi mogli biti jos bolja opcija za Alfu.


          0
          0

          0
        • Max Verstappen 1
          vlado Pretplatnik Prikaži

          Ne znam da li je moguće reci da se zadovoljio samo s novcem. Na kraju, cini mi se da je ove sezone prihvatio da ne može parirati kolegi.
          Sigurno je očekivao vise ali nije uspio. Jednostavno nije na nivou Lewisu.
          Pretpostavljam da je lakše prihvatiti tu činjenicu kada mu godišnje sjeda nekih 10M. Tako da sa te strane ok.

          Vidi se da je on pokušavao. Bilo je sprdnje za njegove nove “verzije” početkom sezona. Cisto sumnjam da LH nije radio na svojim u isto vrijeme. Ali jednostavno ovaj je bolji.

          Sada ću malo kopirati Avalonov stil. 😉

          62 podiuma, 17 PP i 9 pobjeda do sada. Nije to bas toliko loše. Plus po Googlu nekih 30M na računu. I to sa 30-ak godina.



          3
          3

          0
  2. OnlyAlonso Prikaži

    Nije pekmez govorio ali je dao indicije i maho rukama i nogama a i Vama naravko pase da imate vodonosu,sasvim razumljivo,nebi htjeli da se pekmez pocne bunit,znamo kako to zavrsava…



    4
    -7

    11
  3. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Iskreno , Rosberg nam je uskratio par godina borbe sa Hamom. Šteta, jer Mercedes je bio toliko jak da si je mogao dozvolit taj luksuz pa makar i sa nekim drugim jačim vozačem nakon Rosberga. Bottas tu nikad nije trebao ni doći , stoga neka ide. Solidan je vozač ali jednostavno nema ono nešto da se suprostavi najboljima.



    23
    21

    2
    • avalon Prikaži

      zašto VB nikad nje treba doć u MB ? mislim baš suprotno , MB je povuka najbolji potez dovođenjem valtteria . dobija je lika koji nije konfliktan u timskim odnosima , koji je brz u Q čime je više puta pomoga LH . koji su to najbolji kojima se VB ne može suprostavit najboljima ? kad bi gledali konačne plasmane od 2017. kad je valtteri doša u MB već u rookie sezoni od njega je osim LH kojeg ne može pobjedit i da želi jer je ipak lošiji je bija bolji samo seb . VB je završija prvenstvo ka 3. sa 100 bodova više od 4. kimija , tek 12 manje od 4 X prvaka seba . 2018. ga je peh u bakuu dok je vodija trku 3 kruga prije kraja odusta zbog gume . sa ovom pobjedom koju mu je “uskratila” loša srića VB bi na kraju završija prvenstvo 3. 2019./20. je na kraju završava 2. oba puta ispred maxa … i svih ostalih ;) ako su ti takvi plasmani nije li to pokazatelj da se suprostavljaš najboljima makar i ne ima ono nešto . a to nešto , šta je to ? ono čime pobjeđuješ LH ? u MB je skoro nemoguče da bilo ko pobjedi lewisa . možda jednu sezonu jer bi posli te pobjednik dobija nogu ( ako ne bi sluša “upute” sa pita ) jer bi možda ka i valtteri ima ugovor tek za jednu sezonu . nije mi jasno omalovažavanje vozača koji je konstantno u vrhu poredka na kraju sezona . OK , neka je i zbog bolida ali onda je pitanje bi li i LH ovako niza titule , rekorde da MB nije najdominantniji bolid u povijesti F 1 ? koliko MB omogučava bottasu da bude pri samom vrhu toliko omogućava i lewisu da bude na vrhu zar ne ? ili bi LH bija na vrhu i sa nekim drugim bolidom ? čisto sumnjam … sa vrlo dobrim McL je posli osvajanja titule sljedeće 4 sezone završava 2 X 4. i 2 X 5. ;) nije bija puno bolji do buttona 2 Vs 1 .



      2
      -2

      4
      • Audi
        Alonso1983 Prikaži

        Sve stoji što pričas no on u ovom bolidu uspije da taj bolid izgleda u rangu williamsa ponekad. Vratimo se na početak ovih tvojih brojki. V.B ima takve brojke u najdominantnijem bolidu u povjesti sporta a na vecini utrka je imao samo jednog covjeka za pobjediti. Nikad nije bio niti blizi titule. Čak je uspio sa takvim autom završiti sezonu bez pobjede a kako je krenuo , ove godine bi to mogao ponoviti. Samo si postavi pitanje, ako se godinama u nadmoćnom Mercedesu ovako pati sa nekim dečkima kao L.Norisom u Austriji ali sa Leclercom u V.B kako bi Bottas izgledao da sjedi u tim bolidima koji su ocito sporiji nego Mercedes. Anemičan je, nevidjljiv, preticanja su mu komična (npr znao je sjediti iza Vettela ili vozača u sredini poretka 2020 god i sa novijim gumama ne bi prosao). Evo situacije kada su sudario sa Russelom. Kako je uopće pobogu završio u borbi za poziciju sa Willamsom? Ima utrka gdje je bio stvarno dobar no vecina utrka je nevidjljiv i ispod razine onoga što bi sa takvim bolidom on morao moci pokazazi. Pa pogledaj samo gdje zavrsava neke utrke u odnosu na Lewisa. Ok , bude na nekim utrkama bolji no to je uglavnom kada Lewis nema svoj dan pa cak ni onda nije tu da pokupi kajmak kao lani u Italiji kad je Alpha Tauri slavio. Jednostavno nekada Mercedes u njegovim rukama izgleda kao drugorazredna ekipa i smatram da je godinama protratio mjesto u kojem je mogao biti netko tko nece popunjavati mjesto i stititi guzicu Lewisu kao neciji poslusni potrcko. Zato sam napisao da je solidan, jer nema konstantu rezultata. Nema ni karalter pobjednika niti djeluje kao osoba koja se zna zauzeti za sebe. Ovo sto sam napisao da nije ni trebao doci sam mislio da je vjerovatno bilo bolje da su bilo kome dali sansu prije nego njemu jer mislim da nitko ne bi bio toliko pokoran i poslusan kao on, a Merc je bio ekipa koja si je mogla dopustiti da imaju dva malo jača vozača. Zar nije žalosno da jedan Vettel i Alonso sjede u losijim ekipama a jedan Bottas zauzima mjesto u Mercu? Pa valjda bi se najbolji trebali boriti za titule. Moje mišljenje je da taj sistem 1,2 vozač je sve ok ako postoji konkurencija no u situaciji u kojoj je bio Mercedes godinama je apsurdno da imaju nekoga tko cuva Lewisa od koga? Od njegove sjene? Pa lako je tako nizati pobijede, titule i rekorde. Mislim da bi nam svima bilo draze da smo imali unutarmomcadsku borbu a ovako smo gledali ko fol Bottasa 2,0 3,0 4,0 itd a Lewis se lagano smjeskao i vozikako do naslova. Bottas je odlican timski kolega za ultradominantnu momcad u kojoj ne zelis da ugrozi Lewisa i da imas mir u kuci. Sada kada je tu izednacena konkurencija je nevidljiv i točno je takva klasa ala perez,hulk isl vozači nit prede nit mlijeka daje. Iskreno uvijek bio probao sa nekim mlađim i ambicioznim vozačem nego nekim tko se predaje nakon 3 utrke. Da se razumijemo to je radio i RB i Ferrari ali ovo dvoje nisu imali super dominantan auto 8 godina.



        5
        5

        0
        • avalon Prikaži

          jadan bottas .nikome ništa nije uradija , nije konfliktan , ne zabija se u konkurenciju , a tako je pocjenjivan svo vrime od kada je doša u MB jer eto … u “naj top” bolidu ne može pobjedit LH i uzet prvenstvo . slično se pisalo i o NR iz sprdnje nazivanim barbika dok nije pobjedija lewisa . a očito je bilo da je od dolaska u MB lewis ima povlašteni položaj . sjetimo se 2013 . njegove prve sezone za MB . u jednoj je NR tražija od pita da mu dozvole preteći lewisa jer je brži . brawn je energično “poručija” ( moga bi napisat i naredija) “negativ nico , negativ !” , a u drugoj trci kad LH nije moga preteći nicu “nazva” je pit i posli toga je brawn “obavjestija” NR da su na različitim strategijama i … lewis je preteka nicu ;) već tada je bilo očito ko je “favorit” MB . pod totom se sve nastavilo jer za svaki “nesporazum” između LH i NR uglavnom je nico forsira i bija kriv bez reakcija tota na poteze lewisa . i danas mislim da je NR “otkaza poslušnost” i zato osvojia titulu . kako bi VB izgleda u bolidima koji su sporiji ? pa to je pokaza u williamsu naročito 2014. kad se jedini ricciardo u RB “ugura” između njega i dvojca nedodirljivog MB , a iza valtteria su ostali i seb i alonso tj RB i ferrari ;) 2015./16. je williams pada u konkurentnosti ali je VB i dalje bija jako dobar . zato je i doveden u MB . ili su ga doveli zbog lipih očiju ? samo mislim da su u MB naučili lekciju sa NR i da se i valtteri ne “otkine kontroli” dobiva je ugovore tek za jednu sezonu .
          MB je tim koji sebi može priuštit 2 top ( dva malo jača vozača kako pišeš ) tj možda FA ili SV jer eto napominješ kako oni sjede u lošijim ekipama , a VB zauzima misto u MB . valjda je bilo davno pa se teško sjetit kako je prošla “kombinacija” McL sa LH i FA . dok su se oni pripetavali ( dennis je drža stranu lewisa ) kimi im je uzeja prvenstvo pred nosom ;) u kombinaciji sa “uškopljenim” NR LH je ostvarija 32 , a nico 22 pobjede za MB i nekoliko buta je trebalo “gasit vatru” ( uglavnom lauda ) u odnosima njih dvoje . jesu li LH i TW budale jer drže VB lika u čijim rukama MB izgleda katkad ka drugorazredna ekima , koji je tek potrčko , bez karaktera pobjednika , poslušan , ponizan ? mislim da nijedan nije budala , dapače , mislim da su oba inteligentna , lukava , proračunata . oba znaju koliko im VB vridi i zato LH svo vrime “navija” za valtteria jer zna da će ovaj “ispunit svoj zadatak” zbog kojeg je doveden , a neće ugrozit najveću zvijezdu MB . izjava tota kako je VB ” najbolji pomoćnik” je “objasnila” ulogu VB i na suptilan način mu ukazala di mu je mistu timu. da mu šta ne bi padalo na pamet , da se ne ponovi NR . MB treba vozač koji “donosi” harmoniju u timu , a bi li takvi bili npr alonso , seb ili neko treći da su u timu ? kako i bi li ih toto moga držat na “uzici” …. naročito fernenda ili da su angažirali maxa ? sa ” poremećenim balansom” pitanje je bi li LH ima rezultate koje sad ima . imaš primjer dva top vozača i sa McL kad su vozili senna i prost … nie bilo baš harmonično zar ne ? ili primjer trenutka “disbalansa” u ferrariu kad se kimi ( P1 ) žestoko borija sa sebom u monzi 2018. šta bi uradija u toj situaciji VB ? propustija bi LH i čuva mu leđa , a kimi se borija sa sebom ka da mu od te trke zavisi život . kimi je ispa fajter ( za razliku od bottasa zar ne ? ) , a pobjedija je lewis koji je starta sa P 3 .
          “Mislim da bi nam svima bilo draze da smo imali unutarmomcadsku borbu…” bi ALI ne bi u MB jer to bi moglo vodit gubitku titule ka McL 2007 . da McL nije bija dominantan u vrime kombinacije senna&prost ko zna koji bi tim/vozač profitira od njihove unuternje momčadske borbe . pišeš kako VB zna bit bolji od LH kad ovaj nema dan … a može li bottas ne imat dan kad odvozi loše dominantni MB ? nejmu je to “zabranjeno” ? “slučaj” sa GR je konfuzna trka di i sa MB možeš bit plasiran ispod nivoa boida isto ka šta možeš u konfuziji sa lošim bolidom ostvarit super plasman . dokaz … u lošem McL ( u kostruktorsko završili 9. od 10 timova ) 2015. fernando je u mađarskoj startavši sa P 15 trku završija na 5. mistu zbog konfuzne trke . a mučenje sa norrisom ? pa nedavno se u austriji i LH 19 krugova mučija da pretekne landa zar ne ? ;) VB koji se muči sa LN je u silverstonu ima gotovo 17,5 s prednosti pred landom na kraju ;) VB nema konsantu . da nema … 2017. ka rookie u MB je prvenstvo završija 3. , 2018. da 3 kruga prije kraja bakua dok je vodija trku nije ima problem sa gumom završija bi prvenstvo 3. OPET :) 2019,/20. na kraju obe sezone je 2 . i ove sezone kad je navodno loš ( LN ima više bodova od njega ) , kad je u ravni SP , NH i sličnih ( kako pišeš ) možda bi se treba posjetit da mu je tim sje*a trku u MC izmjenom guma ( trajalo 43 sata … rekord u povijesti F 1 ) dok je vozija na P2 . da toga nije bilo VB bi danas trentno bija 3. ( OPET ;) ) u prvenstvu koje je poprilično izjednačeno među 2 tima . od VB ( da je MC bija bez greška boxa ) od valtteria bi bodovno bija bolje tek max koji ima 5 Vs 4 protiv do sada nedodirljivog LH . priznajem , kad s epogledaju rezultati n akraju prvenstava da VB nema konstantu … stalno je među prva 2 ili 3 vozača . ako je za ovo zaslužan MB onda je valjda i za rezultate LH takođe zaslužan pre dominantni bolid . ili je možda VB čudotvorac pa usprkos nekonstantnosti , beskrvnosti itd uspjeva prvenstva završavat u vrhu vozača ? ili možda njegov bolid vozi sam bez njegovog uticaja no možda je zapravo i dovoljno dobar da “zagorča” svima osim LH ?
          bi li ijedan vozač odbija poziv MB 2017. ? misli da ne bi no u MB su angažirali “krotkog” , a dovoljno brzog vozača jer im uz LH ne treba neki “nabrijani” , ne trebaju im rogovi u vrići …. i kad sve prođe VB će izač iz F 1 poprilično bogat i moći će pričat unucima kako je vozija protiv najboljega ( makar statistički ) i neka prvenstva završava iza njega , a neka među 3 najbolja zar ne ?



          1
          -1

          2
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Sve ok, slažem se . Ok je imati takvu radilicu kao drugog vozaca u ekipi kraj prve zvijezde. Ali u najdominantnijoj ekipi ikad, e to ne. Jer nije morao cuvati Hamiltonu leda jer bi ovaj ionako dolazio do naslova. Ja razumijem da on nije imao uvijete kao Lewis, nije smio napsati a ovaj je, ovog traze da ga propuste a ovoga ne. Ali jednostavno nije zasluzio to mjesto. Poanta price je da godinama nitko nije mogao ugroziti Mercedes a ovaj mu je popustao i ptopustao ga cak i kada se ko fol borio za naslov. Nije nikakav smotež kako ga neki prikazuju ali jednostavno nd zasluzuje mjesto u bolidu koji moze biti prvi godinama. Harmoniju u timu je trebao Ferrari a nije je imao jer su bili u deficitu za Mercedesom. Netko tko je godinama lako dolazio do obje titule ne treba harminiju. Isto tako u doba sa Rosbergom je bilo svega i opet im nitko nije mogao nista.


          0
          0

          0
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Evo da ja tebi postavim jednostavno pitanje. Dali ti smatras do ove godine dali je Mercedesu trebao netko tko ce cuvati Lewisu leda?


          0
          0

          0
  4. Kimi Raikkonen 7
    Dragan3333 Prikaži

    Sta ce frajer u alfi.Po meni je matorac bolji vozac od njega.



    13
    7

    6
  5. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Bottas je bio solidan vozač s Massom u Williamsu (dok je firma još bila solidna)



    8
    7

    1
  6. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Ja i dalje čekam da jednom italijanski motosport ubode sa insajderskom informacijom iz Mercedesa.
    Do sad su sve moguće promašili. Možda baš ova vijest ispoštuje zakon malih brojeva.



    10
    6

    4
  7. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Di ima dima ima i vatre. Toliko se o tome priča da mislim da je to to.
    Sada kada je Red Bull praktički izjednačen Mercedesu, a dogodine se svašta može dogoditi s odnosom snaga među momčadima, Mercedesu treba jaki drugi vozač koji će donositi bodove za momčad.

    Bottas je po meni ove godine u najgorem izdanju. U utrkama ga nema, a Lando Norris ima više bodova od njega. Alo, ne Perez, nego Lando Norris u McLarenu…

    Russell je pokazao muda, sposobnost, žar. Iskustvo će doći kroz par sezona. Vjerujem da kad se Hamilton povuče da ovaj slobodno može nositi takvu momčad, , a do tada mogu biti možda i najjači dvojac na gridu.



    8
    8

    0
  8. Ferrari
    GRID.N01 Prikaži

    Zašto bi bilo koja momčad željela u timu imati vozača poput njega?
    Nekonzistentan i tek prosječan u bolidu koji je godinama najbolji na gridu. Ja bih radije zaposlio bekog mladog, talentiranog, vozača gladnog dokazivanja i uspjeha.
    Valteri nek sreću potraži u drugim serijama. Ovdje je dobio previše prilika.



    9
    4

    5
  9. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Ako je to istina i ode Botas, onda ce se Hamilton stvarno morat pomucit za 8 naslov jer pored brzog RBR ove sezone sljedece sezone ina Russela koji ima brzinu da izazove Hamiltone, budimo iskreni znali smo svi da Botas od kad je potpisa nece moc konkurirat kolegi isto kao i Perez Maxu



    7
    6

    1
    • ZX10R Prikaži

      Da,čudni su ti parovi,nekako prevelika razlika između prvog i drugog vozača
      Svi smo mislili da će Perez biti puno bliže Maxu isto vrijedi ako ne i više za Riccarda ,bar za sada
      A svjedoci smo koliko je lakše kada ti je timski kolega brz,pa možeš računati,pokrivati
      Mercedes je to radio najbolje,zato je Maxu puno teže
      Ali vjerujem da Max može biti prvak !



      4
      3

      1
    • Kimi Raikkonen
      Mentor_Kimi Prikaži

      Russell ce biti manji od makova zrna, kakvo izazivanje Hamiltona o cemu pricate? Takoder, ne znam sta ga vise uzdizete kao da je on neki Bog voznje ili nesto? Max, Charles i Lando će ga oprati u istom bolidu kad god pozele.



      6
      4

      2
  10. Mclaren
    raca Prikaži

    Ako Kimi i Giovinazzi odu Bottas mi mogao postat čak broj 2 u Alfi



    8
    6

    2
  11. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Da sam Horner ponudio bi GRu 15 milja ako potpiše danas. Svaki dan čekanja $100000 manje.
    To bi imalo dva dobra efekta – raspizdlo bi Tota (bez obzira na uspješnost ponude), a ako bi ponuda bila prihvaćena pokupio bi odličnog vozača i sigurno bi se lakše borio za momčadski naslov.



    9
    7

    2
  12. Alfa Romeo
    laky614 Prikaži

    Kod Valterija je problem sto nema karakter i sam je svjestan da je sporiji od LH i zato uvijek popusta kad su na redu timske naredbe samo kako bi dobio ugovor za sljedecu sezonu.



    1
    1

    0
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Uvuku te u tu priču i polako suhaju kao žabu. Nisi niti okrenuo i više nemaš izbora u karijeri nego biti zlatna ribica u zamjenu za produljenje ugovora uvijek na jednu godinu.

      Bottas više nema kud. Kad je došao u Mercedes nakon godinu ili dvije još je možda mogao dobiti mjesto u nekoj boljoj momčadi. Danas ga budu eventualno htjeli samo ovi sa začelja.



      2
      2

      0
      • Nigel Mansell
        pero Prikaži

        Ha, čuj. Radi ono što voli, a zarada od posla mu je tolika da je davno mogao u mirovinu sa zlatnim mlaznim avionom. Radi posao kojega bi mi radili i plaćali njima samo da se možemo sjesti u bolid i voziti. Vozi najjači bolid na gridu. Sve dalje je samo na njemu. Da li želi još voziti iz gušta kao što Kimi radi. Tada ti je sve jedno. Čak je i interesantnije voziti u sredini grida. Stalno pretječeš, napadaš, braniš se, nema vozačkih odredbi, pa da se osjećaš poniženo jer moraš pustiti princezu koju je momčad odabrala da će se boriti za prvaka. …..



        3
        3

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.