Zak Brown i još dva člana McLarena pozitivni na CoVID-19

Tomislav Tkalčević

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Zak Brown i još dva člana McLarena pozitivni na CoVID-19

Tomislav Tkalčević

Testovi tri člana McLarenovog tima, uključujući izvršnog direktora Zaka Browna, pozitivni su na CoVID-19 uoči VN Velike Britanije ovog vikenda. McLaren je potvrdio da ni Lando Norris ni Daniel Ricciardo nisu navedeni kao bliski kontakti i da će moći slobodno voziti.

“McLaren Racing danas je potvrdio da su testovi tri člana tima, uključujući i CEO-a Zaka Browna, pozitivni na CoVID-19, nakon što je tim proveo rigorzne testove prije VN Velike Britanije. Niti jedan od naših vozača nije usko povezan.”

“Ova tri slučaja nisu povezana i sada se nalaze u izolaciji u skladu s vladinim smjernicama. To ne utječe na operacije tima za VN Velike Britanije. “

službena izjava McLaren Racing tima

Svima želimo brz oporavak.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Ibarac00
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9518 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Tomislav Tkalčević
Pulsmedia autor
97 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Monisha Kaltenborn monkeyseat Prikaži

    Brzo ozdravljenje Zaku i dečkima želim!
    Šteta za Zaka da neće bit na svom terenu ovaj vikend.    3

    1