Rosberg: Izgleda da je Ferrari napravio najveći korak naprijed

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Izgleda da je Ferrari napravio najveći korak naprijed

Marko Rakić

Vettel, Ferrari

Nico Rosberg je danas izjavio kako je mnogo momčadi napravilo veliki skok u performansama, no da je Ferrari napravio uvjerljivo najveći korak naprijed. Za razliku od drugih, Mercedes i dalje vrti svoj film te bilda krugove. To podsjeća na Red Bull iz najboljih dana, kada su glumili zabrinutost na testiranjima, a onda oderali konkurenciju kad bi sezona počela.

“Jasno je da su svi napravili veliki korak naprijed i postavljena vremena nas iznenađuju. Čini nam se da je Ferrari najviše napredovao. Naše su oči definitivno širom otvorene.”

Iako je jučer imao problema s vratom (ukliještenje živca), Nico je danas ipak nastupio te je odvozio pozamašan broj krugova. Sutra ga mijenja Lewis Hamilton.

“Isprva nisam bio sretan s autom, no ubrzo smo našli pravi setup i tada sam se dobro osjećao u bolidu. Trenutno se fokusiramo samo na kilometražu i postavljanje setupa. Naravno da bih želio postaviti  i nekoliko letećih krugova, ali za sve postoji vrijeme. Ne znamo gdje se trenutno nalazimo, ali stvari koje smo planirali se odvijaju bez problema.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari#Rosberg

Komentiraj