VN Rusije od 2017. noćna utrka?

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Rusije od 2017. noćna utrka?

David Vidović

Rusija

Organizatori VN Rusije su odlučili povući određene mjere da bi privukli više gledatelja na stazu, a jedna od njih je i prelazak na noćnu utrku od 2017. Prvobitni plan je bio da VN Rusije još prošle godine bude održana pod svjetlima reflektora, ali organizatori su odustali od projekta zbog neisplativosti i preskupe opreme. S obzirom na to da je VN Rusije na novom kalendaru smještena u svibnju, bilo bi nemoguće ostvariti projekt preko zime na vrijeme.
Predstavnik oblasti Krasnodar, Alexander Saurin za portal Motorsport.com je izjavio:

“Izračunali smo koliko će nas koštati i koliko vremena biti potrebno da se projekt izvrši, tako da trenutno analiziramo situaciju i odlučujemo što ćemo uraditi. Mislim da noćnu utrku u Sochiju ne treba očekivati prije 2017. godine. Odluku ćemo donijeti sljedeće godine, a projekt, ako ga bude, započeti u 2017.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9338 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. David Croft Ferrari Prikaži

  Neće ništa spasiti ovaj Tilkedrom (u punom smislu) od dosade.


  0

  0
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Fali nocnih utrka.


  0

  0