21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Verstappen: Nismo očekivali da ćemo biti ovako dobri na ovoj stazi

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Verstappen: Nismo očekivali da ćemo biti ovako dobri na ovoj stazi

Ante Vetma

Čovjek koji će u sutrašnju utrku krenuti s najbolje startne pozicije tvrdi da njegova ekipa nije očekivala tako dobar rezultat na ovoj stazi koja tradicionalno jako odgovara Mercedesu.

Verstappenu je ovo drugi pole position ove godine, a svojim je krugom prekinuo Mercedesovu dominaciju koja u Francuskoj traje još od povratka u F1 kalendar 2018. godine.

“Mislim da smo napravili dobar korak od drugog treninga i to se nastavilo do danas. Naravno, uvjeti na 3. treningu su bili malo drukčiji, ali u kvalifikacijama se opet pokazalo da imamo dobar tempo.”

“Jako sam zadovoljan. Ovo tradicionalno nije naša najbolja staza pa smo posebno sretni što smo uspjeli osvojiti pole position.”

“Znao sam da ćemo biti bolji nego kad smo bili prošli put tu, ali ovako dobri? To nisam očekivao. Ovaj rezultat obećava, ali moramo nastaviti raditi i biti još bolji.”

Na upit o tempu u dužim stintovima Nizozemac odgovara:

“Osjećaj na 2. treningu je bio dobar. Naravno, moramo vidjeti što će biti sutra, predviđena je kiša prije utrke… Vjerujem da ćemo biti dobri.”

U posljednjem pokušaju zadnje kvalifikacije runde pronašao je još više od 3 desetinke sekunde, a to objašnjava:

“Općenito radi se o boljem shvaćanju staze. Također, kad u drugoj rundi imamo dva pokušaja na mediumu i onda se prebacimo na soft u trećoj rundi – vaš prvi pokušaj će uvijek biti malo ispod pravog potencijala.”

“U drugom pokušaju već znate gdje možete dobiti još malo vremena i pomalo dobivate u svakom zavoju. Mislim da je to objašnjenje zašto je drugi krug bio toliko bolji.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9504 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3820 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  Ocekujem i prizeljkujem da perez sutra napadne i pomogne maxu  3

  1
 2. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Ma naravno da nisi.


  0

  2