Alonso: Frustrirane poruke iz Japana nisu bile jedine ove godine

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Alonso: Frustrirane poruke iz Japana nisu bile jedine ove godine

Ante Vetma

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso je priznao da frustracije koje smo čuli preko team-radija na VN Japana nisu bile prve ove sezone, te da je sličnih poruka bilo i ranije, ali da ih FOM nije emitirao.

“Sretan sam što su emitirali samo poruke iz Suzuke. Ako poslušate sve poruke sa svih utrka od mene ili Jensona ili bilo koga drugog – bili bi još više iznenađeni,” kaže Alonso.

McLarenov vozač ponovio je svoje stajalište o tome kako poruke između vozača i ekipe ne bi smjele biti javne.

“Bili smo vrlo pozitivni po pitanju ekipe i bolida tijekom cijele sezone, a suočili smo se s nekim teškim trenucima. Ono što pričate na radio treba ostati između vas i ekipe jer se radi o privatnoj, a ne javnoj konverzaciji.”

“Kao što sam rekao, javno smo bili vrlo, vrlo pozitivni cijelo vrijeme i ponekad je normalno da u razgovoru s ekipom pokažemo nivo frustracije, nivo predanosti koju imam dok se utrkujem, kao i Jenson.”

Alonso se osvrnuo i na spekulacije o mogućem odlasku iz McLarena, te je na upit hoće li ostati 2016. godine odgovorio:

“I 2017…”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9313 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3749 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Drugim riječima čovijek želi poručiti: ” Znate svađamo se mi svađamo, itekako. Ali za javnost ipak moramo izgovarati diplomatske riječi. Previše love je u igri, a i imena nam dobro zvuče. Samo morate me razumijeti, kako ne bi pop….. kada me ovi neki juniori kolju ko muhomat muhe. Znate Jenson je više uglađen od mene, ono engleska škola itd., pa zna nekako stvari progutati, no ja sam odrastao u okolini gdje kada biku pokažete crvenu maramu…Na ovim brzim stazama, Spa, Monza i Suzuka, več sam na ravninama htio iskočiti iz bolida i trčati za sauberima. No ostajem u ovoj momčadi zato što mi je sa druge strane potpuno svejedno, mislim, znate živo mi se j… sve dok Ferrari ne osvoji titulu prvaka. Polako več ljudi zaboravljaju na mene, no plača je još uvijek solidna, da se živjeti, tako da se ne sekiram previše. Osim na ravninama, onim brzim. Eto tako…idem malo do Rona, ne ne idem na brijanje, vidite da se Ron previše brine, vidi se na njegovoj glavi, pa sad netko mora da nadoknadi nedostatak dlaka na glavi. Adios amigos, Viva Flavio…pardon Ron.”


    0

    0