Bottas: Ljetna stanka je dobar rok za odluku o budućnosti u Formuli 1

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

Iako je ovaj vikend na rasporedu tek peta utrka prvenstva, poneki vozači su već počeli predviđati svoju budućnost u Formuli 1. Među njima je i Valtteri Bottas, koji je na konferenciji za novinare za VN Monaka rekao kako bi bilo dobro da do ljetne stanke njegova budućnost u Formuli 1 bude jasna. Bottasu je ova sezona peta po redu s momčadi Mercedesa, a upravo su oni glavno žarište za ovogodišnji “silly season”.

Kao potencijalna zamjena za Bottasa se spominje George Russell, no i Hamiltonu ističe ugovor ove sezone te je i on uključen u tu priču. Hamilton je izrazio želju da se utrkuje i dalje za Mercedes, a vrlo vjerojatno je da i njegov trenutni timski kolega dijeli isto mišljenje.

“Iskreno, uvijek je bolje ranije. Imao sam ugovore [potpisane] ranije, imao sam toliko kasno potpisane ugovore da to skoro postane smetnja.”

“Ali da budem iskren, još nisam stvarno razmišljao o tome. I to je iskren odgovor.”

“Sad sam se stvarno samo usredotočio na ove utrke i taj trenutak kad počnemo razgovarati će doći kasnije.”

“Zasigurno za moju budućnost, da, mislim da je stanka u kolovozu obično dobar rok. Ali da budem iskren, ne želim još razmišljati o tome.”

“Samo želim osvajati utrke, to mi je trenutno jedino na pameti.”

Valtteri Bottas

Još uvijek je prerano sa sigurnošću govoriti tko će biti član koje momčadi, no Russell je iskazao želju da potpiše višegodišnji ugovor za momčad koja će ga izabrati kao svog vozača za sezonu 2022.


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    E moj Botoks. O čemu razmišljati? Jedino možeš razmišljati o tome oće li te Mercedes zadržati još koju godinu. Ni u jednoj ekipi ne bi dogurao do vrha i bio jako dobro plaćen, a to što nisi na samom vrhu, tvoja greška. Zato muči i budi vodonoša dok te još žele. Veliš da: “Samo želim osvajati utrke, to mi je trenutno jedino na pameti.”. Pa osvajaj, ko ti brani. Prilika ti je data, iskoristio ju nisi.



    4
    4

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.