F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Chandon – novi sponzor McLaren-Honde

Luka Maloić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

McLaren, Chandon

McLaren, Chandon

Ekipa McLaren-Honde objavila kako će Chandon biti njihov novi sponzor. Ovo sponzorstvo stupa na snagu 2016. godine i potvrđeno je danas u McLarenovom centru u Wokingu. Slika bolida koja je predstavljena pokazuje logo Chandona na mjestu kojeg je dosada zauzimao Johnnie Walker.

Chandon je dio LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton) grupacije, u kojoj Diaego, koji posjeduje brend Johnnie Walker, zauzima 34% vlasništva. Nejasno je da li je ovaj ugovor financijski izdašniji ili je identičan dosadašnjem kojeg je plaćao Diaego.

Na novim slikama bolida logo Johnnie Walkera i dalje je vidljiv na retrovizorima bolida, ali se vjeruje da će se on ukloniti do kraja sezone.

“Sretan sam što Moet Hennessy preko Chandona ulazi u portfelj sponzora McLaren-Honde. To će biti jedinstveno i dugoročno partnerstvo. Povezuje nas strast prema inovacijama, unikatan stil i pristup prema svemu što radimo. Privilegija je biti partner sa Chandonom, jednim od ikonskih brendova Moet Hennessy portfelja,” izjavio je Ron Dennis.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Pirelli Hard Monty Prikaži

    Ima smisla,to možeš samo pijan napravit! :P :P


    0

    0