Chandon – novi sponzor McLaren-Honde

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Chandon – novi sponzor McLaren-Honde

Luka Maloić

McLaren, Chandon

McLaren, Chandon

Ekipa McLaren-Honde objavila kako će Chandon biti njihov novi sponzor. Ovo sponzorstvo stupa na snagu 2016. godine i potvrđeno je danas u McLarenovom centru u Wokingu. Slika bolida koja je predstavljena pokazuje logo Chandona na mjestu kojeg je dosada zauzimao Johnnie Walker.

Chandon je dio LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton) grupacije, u kojoj Diaego, koji posjeduje brend Johnnie Walker, zauzima 34% vlasništva. Nejasno je da li je ovaj ugovor financijski izdašniji ili je identičan dosadašnjem kojeg je plaćao Diaego.

Na novim slikama bolida logo Johnnie Walkera i dalje je vidljiv na retrovizorima bolida, ali se vjeruje da će se on ukloniti do kraja sezone.

“Sretan sam što Moet Hennessy preko Chandona ulazi u portfelj sponzora McLaren-Honde. To će biti jedinstveno i dugoročno partnerstvo. Povezuje nas strast prema inovacijama, unikatan stil i pristup prema svemu što radimo. Privilegija je biti partner sa Chandonom, jednim od ikonskih brendova Moet Hennessy portfelja,” izjavio je Ron Dennis.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9315 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Chandon#McLaren

Komentiraj

1 komentar

  1. Pirelli Hard Monty Prikaži

    Ima smisla,to možeš samo pijan napravit! :P :P


    0

    0