Norris: Nova konfiguracija 10. zavoja Barcelone bi zapravo mogla dodatno otežati pretjecanja

Tomislav Tkalčević

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Norris: Nova konfiguracija 10. zavoja Barcelone bi zapravo mogla dodatno otežati pretjecanja

Tomislav Tkalčević

Lando Norris je zabrinut kako bi promjene na stazi “Circuit de Catalunya” koja slijedi ovog vikenda mogle dodatno otežati pretjecanja i kako promjene vjerojatno kompromiraju jednu od malobrojih mogućnosti za pretjecanje.

“Ne znam kakav je taj novi zavoj. Nisam baš previše siguran oko toga.”

“Taj zavoj izgleda pomalo čudno. Zavoj 10 je vjerojatno bio jedino mjesto za pretjecanje osim zavoja broj 1, i sad tamo više ne postoji velika zona kočenja.”

Lando Norris

George Russell izjavio je kako bi se Formula 1 trebala vratiti na prijašnju konfiguraciju posljednja dva zavoja na stazi, zaobilazeći šikanu koja je dodana 2007. godine zbog sigurnosnih razloga. No, Lando Norris nije uvjeren da bi to olakšalo prestizanje.

“Ne znam koliko bi to poboljšalo ili pogoršalo utrkivanje. Siguran sam da neće biti laganih zavoja za slijediti bolid Formule 1.”

Lando Norris

Pierre Gasly je izjavio kako više preferira stazu bez šikane, najviše jer je njegov AlphaTauri manje kompetitivan u sporijim zavojima.

“Mislim da je bolje s velikim brzinama, uvijek. Posebno s ovim bolidima. Posebno s ovim bolidom.”

“Osjećaš se više da si na limitu, pojavljuje se više adrenalina i bilo bi dobro promijeniti ovaj zadnji, spori zavoj.”

Pierre Gasly

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Tomislav Tkalčević
Pulsmedia autor
75 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj