Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Cijeli F1 grid odaje počast članu Haasa Martinu Shepherdu

Ante Maras

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Cijeli F1 grid odaje počast članu Haasa Martinu Shepherdu

Ante Maras

F1 vikend u Portimaou počeo je u tužnom tonu budući da je cijeli paddock na pitlaneu odao počast Martinu Shepherdu, mladom članu Haasa koji je preminuo 20. travnja u dobi od samo 25 godina.

U njegovu čast, Haasovi bolidi će na nosu imati ispisano njegovo ime te će svaki član Haasa nositi crnu maramu u znak sjećanja na prerano preminulog člana momčadi.

Sućut je izrazio i Mercedes čiji je član bio prije dolaska u Haas.

Martin je bio dio Haasa do srpnja 2019., iako njegova uloga ostaje nejasna. Prije vremena provedenog u američkom timu, Martin je također bio pomoćnik logističke podrške u Petronas Mercedes AMGu.

Martin je sudjelovao u ozbiljnoj motociklističkoj nesreći dok se vraćao kući s posla 10. srpnja 2019. Iako je uspio preživjeti nesreću, ozljede su bile prilično teške, uključujući slomljene kosti i traumatičnu ozljedu mozga. Slijedom toga, Martin je morao proći brojne operacije u pokušaju da popravi slomljene kosti. Također je prošao veliku operaciju mozga i ostao na odjelu intenzivne njege gotovo tri mjeseca. Očekivano, Martinu nisu bila laka tri mjeseca jer je neprestano trpio infekcije prsnog koša i zatajenje bubrega, od čega se na kraju dobro oporavio. Međutim, ozljede mozga nisu pokazivale bilo kakve znakove poboljšanja. Nakon svih medicinskih napora, Martin je završio u stanju produženog poremećaja svijesti (PDOC). Od tada je to bila grčevita borba uz velike nade. Ali kako su dani prolazili, nada se smanjivala te je obitelj na kraju odlučila isključiti aparate 20. travnja.

Iskrena sućut obitelji od strane portala Pulsmedia.

Zadnji donatori:
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Maras
Pulsmedia autor
136 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas

Komentiraj

4 komentara

 1. Ross Brawn Tuzlaensis novinar Prikaži

  Strašno, momak moje godište i uvijek te nekako više pogodi ta činjenica. Nadam se da je ispunio makar dio svojih snova na ovom svijetu i bavio se onime što najviše voli.  7

  0
 2. F1puls Krstas Donator Prikaži

  25 godina jbt. Tragedija za porodicu. Za majku, oca. Strasno.
  Ne znam kakvu utjehu da kazem kada znam da je otisao zivot jednog dijeteta.

  Pocivaj u miru.
  Nadam se da cemo te cuvati od zaborava.  6

  0
 3. RIP Martin.
  Najteže pada ka obitelj kaže “Isključite aparate”.

  LO  7

  0